Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. decembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune!  Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. decembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 13. decembar 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Znaćete tačno šta želite da postignete, bilo da se radi o poslu, ili ljubavi. Izazovi sa kojima se danas budete susreli neće vas pokolebati.

LJUBAV
Slobodni će biti raspoloženi za druženje sa prijateljima. Zauzeti će imati tendenciju da se ponašaju egocentrično, na šta će partner skrenuti pažnju.

POSAO
Pronalazićete zajednički jezik i sa najzahtevnijim klijentima. Kolege će pohvaliti vašu prilagodljivost i kooperativnost.

ZDRAVLJE
Dijetalna hrana bi vam prijala.


Bik 21.4.-21.5.

Vaše promenljivo raspoloženje odraziće se na kvalitet i ishod svega što budete radili. Danas izbegavajte da se bavite stvarima koje su od velikog značaja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bez nekog konkretnog razloga, osećaćete se usamljeno. Slobodni će biti dosta nesigurni i stidljivi, pa ih ne očekuju noviteti na ljubavnom planu.


POSAO
Na finansijskom planu nećete imati nikakvih problema, ali je moguće da bez ikakvog osnovanog razloga posumnjate u stabilnost svoje pozicije na radnom mestu.

ZDRAVLJE
Prijaće vam mirovanje.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Znaćete tačno šta želite da postignete, bilo da se radi o poslu, ili ljubavi. Izazovi sa kojima se danas budete susreli neće vas pokolebati.


LJUBAV
Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta strastveni, ali i ljubomorni. Slobodni će sami sebi hteti da dokažu koliko su privlačni, pa će pokušati da zavedu što više osoba.

POSAO
Vaši saradnici biće voljni da preuzmu deo vašeg posla, pa tako, ukoliko vam se učini da ne možete da ispoštujete zadate rokove, imaćete na koga da se oslonite.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.
 

Mesec rođenja otkriva kakvi ste u ljubavi! Mart osetljivi, maj ambiciozni...

Blizanac mladolik, Rak sa upečatljivim nosem! A ako ste sportske građe, da niste Ovan?


Rak 22.6. - 22.7.

Izgledaće kao da vam se nove obaveze pojavljuju niotkuda. Iako ćete biti savesni i odgovorni, nećete uspeti da izađete na kraj sa svim današnjim izazovima.


LJUBAV
Slobodni će jako želeti da promene ljubavni status, ali neće sniziti svoje visoke kriterijume zbog toga. Zauzeti će se dobro slagati sa voljenom osobom.

POSAO
Vaši saradnici će biti voljni da vam pomognu oko nekih tehničkih pitanja koja su u vezi sa velikim projektom na kojem trenutno radite.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.Lav 23.7.- 22.8.

Počećete da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Značiće vam vrsta podrške koju možete dobiti od bliskih osoba, pa ćete im se danas više puta obratiti za savet.

LJUBAV
Ako ste u vezi, želećete da vam partner posvećuje više pažnje i to ćete mu staviti do znanja. Slobodni će biti prilično izbirljivi, ali i željni noviteta na ljubavnom planu.

POSAO
Nećete se suprotstavljati svojim nadređenima, ali ćete im ipak suptilno staviti do znanja da vaš trud i zalaganje treba više da cene.

ZDRAVLJE
Neće vam prijati nikakvo fizičko naprezanje.
 

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: Vrlo srećan period!
Devica 23.8. - 22.9.

Zanimaćete se za sve što je neuobičajeno i intrigantno. Izbegavaćete trivijalne razgovore, kao i ljude koji se bave banalnim temama.


LJUBAV
Ako ste slobodni, ovaj dan ćete želeti da posvetite isključivo sebi i svojim interesovanjima. Zauzeti će biti više okrenuti prijateljima, nego partneru.

POSAO
Na poslu ćete biti pomalo rasejani. Možda ćete se više koncentrisati na neke ne tako važne stvari, dok ćete one bitne na momenat izgubiti iz vida.

ZDRAVLJE
Posvetite se fizičkoj aktivnosti.
 

Ne propustite magiju: 12. decembar je dan velikih čuda!

Dve moćne rečenice koje će 2020. godinu učiniti najboljom godinom do sada!
Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti skloni nonšalantnom i neozbiljnom ponašanju, čak i u onim situacijama koje će od vas zahtevati odgovornost i zrelost.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete dosta nepoverljivi u kontaktu sa potencijalnim partnerima. Zauzeti će želeti da večernje sate provedu ušuškani pored voljene osobe.

POSAO
Na radnom mestu lako ćete izlaziti na kraj sa svim izazovima. Bićete vrlo odgovorni i usredsređeni. Ništa vam neće promaći.

ZDRAVLJE
Odmarajte se više.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete osetiti blaži pad energije. Možda nije naodmet da makar deo svojih obaveza odložite za sledeći put. Udovoljavajte sebi.

LJUBAV
Slobodni će moći da zavedu koga žele, ali kao da neće biti svesni svoje magnetičnosti.

POSAO
Za ispunjavanje narednih obaveza moći ćete u velikoj meri da se oslonite na svoje kolege.

ZDRAVLJE
Ne preskačite obroke.


Strelac 21.11.- 21.12.

Realne okolnosti neće biti loše, ali hoće vas podsećati na neke odgovornosti od kojih biste da pobegnete. Okretaćete se mašti i sanjarenju.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni bavićete se pitanjima jedne prošle, verovatno davno završene emotivne veze. Zauzeti će se u ljubavi postavljati zrelo i odgovorno.

POSAO
Danas ćete ubirati plodove svojih minulih zalaganja. Očekuje vas poboljšanje na materijalnom planu. Na poslu ćete biti veoma vredni.

ZDRAVLJE
Utopljavajte se.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti skloni čestim promenama raspoloženja, naročito u večernjim satima. Takođe, možete biti povodljivi i nesigurni.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, u kontaktu sa partnerom bićete nežni i romantično nastrojeni. Slobodni će biti komunikativni, druželjubivi i šarmantni.

POSAO
Držite se po strani ako se na poslu zakuva situacija sa kojom nemate nikakve veze.

ZDRAVLJE
Imajte meru u jelu i piću.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Kako sati budu odmicali vi ćete se osećati sve opuštenije i indiferentnije ćete se odnositi prema nekim problemima za koje ste ustanovili da trenutno nisu rešivi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nije isključeno da jedan vaš prijateljski odnos poprimi romantične obrise. 

POSAO
Nećete biti naročito vredni i radni.

ZDRAVLJE
Uglavnom dobro.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete odlično organizovani, vredni i radni. To će vam omogućiti da u kratkom roku prebrinete niz obaveza i da veče iskoristite za opuštanje.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, udvarači vam neće davati mira. Doduše, ni zauzete neće izbeći popularnost. U kontaktu sa voljenom osobom predstoje vam samo lepa dešavanja.

POSAO
Obradovaće vas prilike na finansijskom planu.

ZDRAVLJE
Pazite se prekomernog uživanja u hrani.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>