Zadruga

Parovi

Ljuba Pantović se uključila u program, pa raskrinkala Draganine namere! (VIDEO)

Ljuba Pantović se uključila u program uživo, pa raskrinkala Draganine namere! Za Vladimira Tomovića je izjavila da voli dečake."Kada je ona uzjahala Vladimira u garderoberu, da li mislite da je to normalna reakcija muškarca?"

Ljuba Pantović se uključila u program, pa raskrinkala Draganine namere! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Gledaoci kraj malih ekrana imaju mogućnost da se u toku večeri uključe u uživo program i otkriju svoje mišljenje i stavove po pitanju ljubavnog trougla koji čine Edis Fetić, Dragana Mitar i Vladimir Tomović.

Voditeljka Dušica Jakovljević uključila je narednog gledaoca, a svi su se u studiju šokirali kada su čuli glas bivše učesnice Zadruge 2, Ljube Pantović.
 

Čudan razgovor! Janjuš oterao Šopićevu iz kreveta! (VIDEO)

Svi su je srdačno pozdravili, a ona je kao neko ko je prepoznatljiv po svom oštrom jeziku raskrinkala Vladimirove i Draganine namere, a prećutno su svi potvrdili da se slažu sa njenim mišljenjem."Ja sam se sa Draganom družila u Zadruzi, posle toga nismo. Ne sviđa mi se šta je radila posle Zadruge, pokazala se u drugom svetlu. Dobila sam par poruka od nje, nisam ni odgovorila. Nije mi rekla ni zdravo, ni ćao, samo me pitala da li ulazim u Zadrugu 3. Ono što ću sad reći za par njih verovatno se neće svideti njihovim prijateljima, ali baš me briga. To što ona radi je najveća katastrofa. Podseća me na lošu kopiju nje i devojčice koja se zove Vladimir. Podsećaju me na Anu i onog klošara (Davida). To što se ona vata i šta radi sa jednim i sa drugim, ja Draganu ne prepoznajem. Meni Edis deluje kao normalan čovek, ali počinje da mi liči na budalu. Sve vidi i sad kao preko svega prelazi. A, da se vratimo na same ulaske. Niko ne ulazi zbog drugog, nego isključivo zbog sebe. Svi se oni na to vade. Vladimir voli dečake, a ne devojčice. Dragana ne odbija priču da je imala nešto sa Edom, ali ovo je mnogo veći blam nego Zadruga 2, ovo je samo usavršavanje sistema! Ja sam videla sliku Edove žene, deluje mi kao normalna žena. Edo kao da je pao s Marsa. E sad, i ta njegova priča da ga je ona podržala. Deluje mi da su svi u istoj čorbi. Objavila je sliku sa njim u avgustu, nije baš da nisu u kontaktu i da nisu zajedno" - rekla je Ljuba, a onda prasnula u smeh kada su je upitali da li misli da se Dragana zaista zaljubila u Vladimira:

"Kada je ona uzjahala Vladimira u garderoberu, da li mislite da je to normalna reakcija muškarca?" - pitala se Ljuba.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>