Region

Svet

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Univerzum je uslišio naše želje! (VIDEO)

Nikolina Kovač i Saša Kapor pre tačno nedelju dana postali su bogatiji za prinovu, koja ih je neizmerno usrećila - posle sina Nikolaja, lepa pevačica rodila je ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Nikoleta, a danas po njih dve došao je ponosni tata. Univerzum je uslišio naše želje!

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Univerzum je uslišio naše želje! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSedam dana posle porođaja lepa pevačica u pratnji svog supruga, Saše Kapora izašla je iz porodilišta sa svojom ćerkicom.

On je nešto pre podneva izveo Nikolinu i Nikoletu iz porodilišta "Narodni front" i s osmehom na licu pozirali okupljenim fotoreporterima. Ponosna mama nije skrivala sreću jer je posle sina postala i majka devojčice."Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:"Ovo mi je draže", nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje." - istakla je Nikolina Kovač, a potom dodala da će se sestri Nikoleti najviše obradovati brat Nikolaj.

- On je preushićen, mogu samo da mislim kakav će to susret da bude - priznala je lepa pevačica, koja je priznala da ćerkica liči na nju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>