Region

Svet

Gruov kolega i drug, reper u grupi 187: Bane Kovačević izgubio bitku sa opakom bolešću!

Bio je dečko Ksenije Pajčin, Gruov kolega i drug, reper u grupi 187! Bane Kovačević izgubio bitku sa opakom bolešću! Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov veliki prijatelj i reper Nebojša Minić Hele.

 Gruov kolega i drug, reper u grupi 187: Bane Kovačević izgubio bitku sa opakom bolešću! Foto: FacebookPosle duge i teške bolesti u Beogradu je preminuo Bane Kovačević, nekadašnji član rep sastava 187. Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov veliki prijatelj i reper Nebojša Minić Hele, koji je rekao da Bane nije izdržao operaciju koju je imao.

O njegovom privatnom životu u poslednje vreme veoma se malo znalo. Dok 31. jula na društvenim mrežama nije objavio fotografiju ispred Kliničkog centra Srbije, javnost nije bila upoznata da proslavljeni reper boluje od teške bolesti. On je objavio fotografiju za koju je pozirao, pa poručio:

- "Borba je završena, izašao k'o pobednik", a ispod ovih moćnih reči nizale su se brojne čestitke i reči podrške.

Na vratu mu je gaza, te se može naslutiti da je imao hiruršku intervenciju, a pošto je fotografija nastala ispred klinike za kardiologiju i centra za endokrinu hirurgiju, samo se nagoveštava sa kakvom se bolešću borio.Bane je bio član rep sastava koji je nekada bio veoma popularan. Činila su ga tri muškarca koji su repovali o devojkama i seksu. Javnosti je postao poznat 90-ih godina, a njegovu karijeru su obeležile pesme kao što su "Nikada nećeš znati", "Slikaj", "Jedna od mnogih", i mnoge druge...

Malo ko zna da je Bane bio u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Nedavno je napravio pesmu kao vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je njegovoj nekadašnjoj devojci Kseniji pod nazivom "Ja bih pošao za njom", koju su mnogi proglasili morbidnom, podigla se velika prašina. Bane je otkrio kako su reagovali članovi porodice ubijene pevačica.

"Poznajući gospođu Ljubicu ona zna da ja nisam hteo da na konto te pesme neku slavu da povratim ni ništa. Ja sam samo ono što mi je bilo u duši, srcu preneo na taj video." - rekao je u emisiji Ekskluziv.

Poslednje dane Bane je posvetio svojoj porodici, nevenčanoj supruzi Ivani i ćerki Tari.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>