Region

Svet

Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić!

Zdenka kaže da pevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina, Igora Kojića. Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić! Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd- poručuje ona.

Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić! Screenshoot/Instagram
Hrvatica kaže da pevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina Igora Kojića. Zdenka očigledno još nije prebolela što Seve za muža nije izabrala Hrvata, pa joj, kako kaže, ne pada na pamet da ode na neki njen koncert i pruži joj ruku pomirenja.


"Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd", rekla je Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra. U razgovor se odmah umešao njen suprug.


"Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više", rekao je ljutito Zdravko. Ostrašćena Zdenka je ipak imala još jednu poruku za svoju sestru:

"Srbi su vodili rat protiv Hrvata! A Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica, i to se ne prašta"!

Severina je u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt.

 

Seve je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, pa ju je pozvala na venčanje sa Igorom 2015. godine. "Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri", rekla je tada Zdenka i dodala da "sestra sestru ne prepoznaje".

Hrvatica je pozvala sestru da se osvesti jer će vremenom "zaplakati kao što je plakao Vukovar".

"Lepo nam je pokojna baba govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose."

"Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi deo venčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo!", pričala je tada Zdenka i dodala: "Srbi su sa nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću"."

Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti


>