Zadruga

Parovi

Bane Čolak postao omiljeni i dobio privilegiju da spava na kauču! (VIDEO)

Vladimir Adžić je poslednji takmičar koji je napustio velelepno imanje u Šimanovicma. Kako pravila života u "Zadruzi" nalažu, Adžić je dobio priliku da imenuje ovonedeljnog vođu, a on je na to mesto postavio Erminu Pašović, zadrugarku čije poteze njeni cimeri često komentarišu. Bane Čolak postao omiljeni i dobio privilegiju da spava na kauču!

Bane Čolak postao omiljeni i dobio privilegiju da spava na kauču! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Voditelj Milan Milošević ušao je na imanje, kako bi se održale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Ermina je odabrala za svoja dva potrčka Jelenu Pešić i Filipa Đukića, a za svoju omiljenu osobu postavila je svog dečka Baneta Čolaka.

Bane je samim tim dobio privilegiju koju Veliki šef omogućava vođi i omiljenoj osobi, a to je da uživa u čarima sobe hotela "Zadruga".


Međutim, Ermina i Bane su uradili nešto nesvakidašnje. Naime, kada je došlo vreme za spavanje, njih dvoje su otišli do hotela, ali nisu legli u isti krevet. Čolak je legao na kauč koji se nalazi pored kreveta, a ovaj njihov potez zadrugari će zasigurno komentarisati, s obzirom na to da veza Pašovićeve i Čolaka već izaziva lavinu komentara njihovih cimera.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>