Region

Svet

Fanovi isprozivali Anastasiju! Veljko ih pozvao da se vrate u realnost!

Luna je izdala novu pesmu pod nazivom "U ljubavi luda", koja je mnoge oduševila i nema sumnje da već postaje popularna, a njeni fanovi su isprozivali Anastasiju ražnatović! Njen brat, Veljko ih pozvao da se vrate u realnost!

Fanovi isprozivali Anastasiju! Veljko ih pozvao da se vrate u realnost! Screenshoot/Instagram



Na društvenim mrežama, Luna i njena karijera su glavna tema, a mnogi je porede sa njenom bivšom drugaricom i trenutnom rivalnkom, Anastasijom Ražnatović.

Veljko Ražnatović, Cecin sin a Anastasijin brat, koji je opet ujedno i Lunin prvi dečko, opazio je da Đoganijevu i njegovu sestru porede na način koji mu se nije svideo, pa je rešio da se i on oglasi.



"Pokidala! Luna ima X faktor o kom Anastasija može samo da sanja. Džaba joj mama Ceca (nanogica)" - fanovi su isprozivali Ražnatoviće.

- Rezultati su dokaz uspeha i dragi Gospod sve vidi. Eto gde je jedna Anastasija Ražnatović bez x faktora i gde je simbol srpstva i srpske muzičke scene Svetlana Ražnatović. Luni iz naše kuće želimo sve najbolje u daljoj karijeri od srca. A druge bih zamolio da se vrate u realnost - rekao je Veljko Ražnatović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>