Region

Svet

Region

Kventin Tarantino izjavio da mu je omiljeni film Plen, snimljen u Srbiji!

Reditelj Kventin Tarantino izjavio da mu je zasad omiljeni ovogodišnji film američki horor, "Plen" (Crawl), snimljen u Srbiji! Glavnu ulogu u "Plenu" igra britanska zvezda Kaja Skodelario, dok njenog oca glumi Beri Peper, poznat po ulozi u filmu "Spasavajući redova Rajana".

Kventin Tarantino izjavio da mu je omiljeni film Plen, snimljen u Srbiji! Screenshoot/InstagramNovinar portala "Deadline" razgovarao je sa Tarantinom na dodeli "Governors" nagrada, i poznati reditelj mu je tom prilikom otkrio kako misli da mu je, koliko god to neverovatno zvučalo, omiljeni ovogodišnji film "Plen" Aleksandre Aje, horor o krvožednim aligatorima koji, tokom uragana na Floridi, proganjaju jednu devojku i njenog oca.

Tarantino je navodno kazao kako ga je "Plen" oduševio na svaki način, u smislu suštog filmskog stvaralaštva.

"Plen" se inače smatra jednim od većih filmskih iznenađenja ove godine. Uprkos ne baš obećavajućem zapletu o devojci koja se zaglavljena u poplavljenoj kući, tokom razornog uragana, bori sa agresivnim aligatorima, film Aleksandra Aje naišao je na odličan prijem i kod publike i kod kritike.

Na bioskopskim blagajnama širom sveta zaradio je 90 miliona dolara, dok na sajtu "Rotten Tomateos" ima 82 odsto pozitivnih ocena kritičara, čime je zaslužio tzv. sertifikat "svežeg" ostvaranja.

Domaćoj publici je verovatno posebno interesantno da je "Plen" snimljen u Srbiji, što je bio i prvi projekat kompanije "Paramaunt" u našoj zemlji.

Ekipu filma je tokom snimanja u Luci Beograd obišao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u društvu tadašnjeg američkog ambasadora Kajla Skata, i tom prilikom poručio da će državno rukovodstvo nastaviti da radi na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je "Paramaunt".

Producent Kreg Flores izjavio je tom prilikom da je ekipa zadovoljna uslovima rada i zahvalio je na gostoprimostvu.

Glavnu ulogu u "Plenu" igra britanska zvezda Kaja Skodelario, dok njenog oca glumi Beri Peper, poznat po ulozi u filmu "Spasavajući redova Rajana".

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/N1

Povezane vesti:


>