Region

Svet

Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu! Jedva je izustila!

Zbog veze sa jednim muškarcem htela “u zemlju da propadne” od srama! Malo je stariji od njenog sina! Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu! Jedva je izustila pred kamerama!

Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu! Jedva je izustila! Screenshoot/InstagramJedna od naših najpoznatijih pevačica srpske ali i vlaške izvorne i narodne muzike, Izvorinka Milošević donedavno je čuvala veliku tajnu, koju je jedva izustila pred kamerama.

Naime, sa svojih sedamnaest godina, 1971. godine, Izvorinka se udala za tada poznatog džez muzičara Mihaila Mišu Blama, koji je bio čelista Narodnog orkestra RTS-a, ali i sin poznatog muzičara, Rafaela Blama, koji je upravo i bio jedan od osnivača Narodnog orkestra Radio Televizije Srbije. Izvorinka se od svog supruga Miše Blama, razvela posle 17 godina braka, kada je sin David imao osam godina.

Izvorinkin život nije protkan skandalima, a mnoge je iznenadila kada je javno u jednoj emisiji otkrila svoju veliku tajnu, a to je da se zaljubila u mlađeg muškarca:

- Zar meni u ovim godinama to da se desi? Mnogo mi se svideo, takav šarm i harizma, a mnogo je bio mlađi. Sramota me je i da izgovorim koliko. Užasno je mlad. Postoji pristojna granica. Ja imam sina koji je malo mlađi od njega. Moj sin treba da pogleda tog prelepog i preumetničkog muškarca - otkrila je svojevremeno Izvorinka Milošević.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>