Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 31. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Ovnu smeta monotonija, Rak će imati manje nesuglasice sa kolegama... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 31. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 31. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Ustaljenost i monotonija smetaće vam više nego obično, pa ćete poželeti da u svoju svakodnevicu unesete više sadržaja i učinite je uzbudljivijom.

LJUBAV
Ako ste slobodni, neće vam biti teško da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzeti će sa partnerom praviti planove za zajedničko putovanje, ili neku drugu aktivnost.

POSAO
Rutinske radnje koje na poslu budete obavljali, mogu vam stvarati nervozu. Tražićete način na koji biste mogli da ispoljite svoje kreativne sposobnosti.

ZDRAVLJE
Moguća je upala mišića.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete ozbiljni i odgovorni. Nastojaćete da današnji dan pametno iskoristite, pa ćete se verovatno pozabaviti nekim praktičnim stvarima.

LJUBAV
Zauzeti će biti strastveni i svadljivi. Slobodni će biti veoma privučeni jednom atraktivnom osobom, međutim, ulazak u vezu sa njom doneo bi im emotivno razočarenje.

POSAO
Vaši nadređeni, kao i kolege sa kojima radite, biće veoma zadovoljni vašim učinkom na poslu. Sa druge strane, možete imati manjih novčanih neprilika.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Tokom većeg dela dana bićete lepo raspoloženi. Svoje slobodno vreme posvetićete onim stvarima koje vas opuštaju i pričinjavaju vam zadovoljstvo.

LJUBAV
Ako ste slobodni, privlačićete pažnju okoline. Uživajte, ali se ipak čuvajte slatkorečivih udvarača. Kod zauzetih će vladati romantična atmosfera u emotivnom odnosu.

POSAO
Na radnom mestu, ne očekuje vas puno toga interesantnog, mada ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni trenutnom situacijom.

ZDRAVLJE
Osetljivijeg ste zdravlja.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete se baviti domom, porodicom i poslovnom sferom života. Bićete zaokupljeni obavezama, pa vam neće ostati puno vremena za zabavu i opuštanje.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, održavaće stabilnost u emotivnom odnosu. Slobodni će biti koketno raspoloženi. Privući će pažnju kolege sa posla.

POSAO
S vremena na vreme, gubićete koncentraciju, ali ćete ipak uspeti da završite posao na vreme. Sa pojedinim kolegama imaćete manje nesuglasice.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa disajnim putevima.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete veseli, komunikativni i druželjubivi. Na svoju okolinu ostavljaćete utisak mnogo pristupačnije osobe u odnosu na prethodnih nekoliko dana.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom karakterisaće nežnost, toplina i uzajamno razumevanje. Slobodni će uspeti da šarmiraju nekog ko im je sličan po temperamentu.

POSAO
Imaćete dobar odnos sa kolegama, naročito onima sa kojima dugo radite. Sa druge strane, izbegavajte ulazak u velike poslovne rizike.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete čudno raspoloženi i malo osetljiviji nego obično, što će izazvati da u toku dana više puta promenite mišljenje o nečemu što vam je bitno.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, vodiće dinamične razgovore sa voljenom osobom, ali će uživati i u intimi. Slobodni će doživeti prijatan susret sa nekim ko je mlađi od njih.

POSAO
Neki projekat na kojem već duže vreme radite, može vas činiti nespokojnim. Ipak, bićete motivisani potencijalnom zaradom koja bi značajno uvećala vaš kapital.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje vam je relativno stabilno.
 

Horoskop kaže da je magnetno privlačna! Žena Škorpija fatalna i tajanstvena!

Vaš lični numerološki godišnji horoskop za 2020. godinu!

Škorpija- karakterne osobine! Ako im se zamerite teško vama!

Ovan, Lav, Jarac: Tri znaka horoskopa koje čeka velika sreća u narednoj godini!
Vaga 23.9. - 22.10.

Sve što danas budete radili ići će vam od ruke, međutim, u drugom delu dana možete imati osećaj kao da ste zaboravili, ili prevideli nešto važno.

LJUBAV
Slobodni će biti skloni flertu i ulasku u neobavezan odnos. Oni koji su u vezi, uživaće u zabavnoj i opuštenoj konverzaciji sa partnerom, ali ne i u ozbiljnijim razgovorima.

POSAO
Imaćete uspešan poslovni dan u kojem ćete biti u prilici da ostvarite neke nove saradnje. Ipak, nemojte svima u kolektivu otkrivati svoje ideje i planove.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete usporiti ritam. Ispunićete samo one obaveze koje nećete moći da izbegnete, a ostatak dana ćete se odmarati i izležavati.

LJUBAV
Slobodni se mogu razočarati u svoju novu simpatiju. Ukoliko ste u vezi, partner će vam poklanjati puno pažnje, dok ćete vi prema njemu biti indiferentni.

POSAO
Neke saradnje u koje ste polagali puno nade, mogu se pokazati ne tako isplativim, dok će vam vaš rezervni poslovni plan doneti i više finansijskog uspeha nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u grlu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas će svi želeti da se nađu u vašem društvu. Bićete popularni, ali i stidljivi. Čudno ćete se osećati povodom velike količine pažnje koju ćete dobijati.

LJUBAV
Slobodni će biti skloni nesigurnim ljubavima i zabranjenim vezama. Zauzeti će u mnogo čemu moći da se oslone na podršku voljene osobe.

POSAO
Iako će vam na poslu većina saradnika biti naklonjena, neko ko je na višem položaju od vas može posumnjati u vašu kompetentnost i suprotstaviti vam se.

ZDRAVLJE
Izbegavajte visokokaloričnu hranu.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete moći da se oslonite na svoju intuiciju. Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati kako treba da se postavite u situaciji koju niste pre iskusili.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vašem partneru neće biti lako da zaključi šta mislite i kako se osećate jer ćete se zatvoriti u sebe. Slobodni mogu doživeti platonsku ljubav.

POSAO
Shvatićete da su vaša trenutna očekivanja po pitanju karijere pomalo nerealna. Ipak, to će imati pozitivan učinak na vas jer će vas motivisati da se više trudite.

ZDRAVLJE
Imajte meru u svemu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Desiće se određena promena u vašem načinu razmišljanja. Bićete otvoreni za tuđe predloge i želećete da steknete neko novo iskustvo.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete saznati da je neko od vaših prijatelja zaljubljen u vas. Zauzeti će osećati više topline i ljubavi u kontaktu sa voljenom osobom.

POSAO
Ukoliko radite u velikoj firmi, ili imate puno spoljnih saradnika, bićete vrlo zadovoljni situacijom na poslu, međutim, povedite računa kako baratate važnim dokumentima.

ZDRAVLJE
Osećaćete se dobro.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se, pre svega, baviti pitanjima koja se tiču vaše karijere i društvenog statusa, dok ćete ljubav i emotivne odnose staviti u drugi plan.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, vaš partner se može osetiti zapostavljenim, pa vas očekuje ne naročito lagana atmosfera u ljubavnom odnosu. Slobodni će biti skloni vezama za jednu noć.

POSAO
Vaši stavovi i postupci obezbediće vam poslovno – finansijski uspeh. Ako ste u prethodnom periodu doživeli neprilike na radnom mestu danas možete značajno popraviti svoj rejting.

ZDRAVLJE
Prištedite malo svoju energiju.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>