Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Jarac energičan, Blizanac vredan i radan... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Oslobodićete se nagomilanog stresa. Nešto što vas je do juče mučilo sada će vam se činiti ne tako strašnim. Bićete hrabri i preduzimljivi.

LJUBAV
Ovaj dan biće idealan za razmenjivanje nežnosti. Bez obzira da li ste sami, ili ne, predstoje vam pozitivna uzbuđenja na emotivnom planu.

POSAO
Možete se nadati dobrim vestima kada je reč o finansijama. Sa druge strane, u poslu ćete se isuviše obazirati na one koje smatrate svojom konkurencijom.

ZDRAVLJE
Obilovaćete fizičkom snagom.


Bik 21.4.-21.5.

Tokom današnjeg dana mnoge osobe će vam izlaziti u susret, tražili vi pomoć od njih, ili ne. Osećaćete se voljenim i zaštićenim.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, izdvojte što više vremena za svog partnera. Predstoji vam dan ispunjen ljubavlju i toplinom. Slobodni će se naći na meti upornog udvarača.

POSAO
Prihvatite savete poslovnih partnera. Njihovi uvidi biće nešto drugačiji od vaših, ali će vas ohrabriti da se okušate u nečemu što ste dosad bezrazložno izbegavali.

ZDRAVLJE
Bićete solidnog zdravlja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete odlično organizovani, vredni i radni. To će vam omogućiti da u kratkom roku prebrinete niz obaveza i da veče iskoristite za opuštanje.

LJUBAV
Možda nećete biti naročito romantično raspoloženi, ali isto tako nećete imati ništa protiv pažnje koju ćete danas dobijati, bilo da ste slobodni, ili ne.

POSAO
Vaš sistem rada pokazaće se vrlo efikasnim. Bićete uzor mlađim i manje iskusnim kolegama što će vas dodatno motivisati da u poslu date svoj maksimum.

ZDRAVLJE
Redovno se hidrirajte.


Rak 22.6. - 22.7.

Entuzijazam i pozitivan način razmišljanja neće vas napuštati tokom celog dana. Pored toga, do izražaja će doći svi vaši kvaliteti. Iskoristite to.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, udvarači vam neće davati mira. Doduše, ni zauzete neće izbeći popularnost. U kontaktu sa voljenom osobom predstoje vam samo lepa dešavanja.

POSAO
Bićete vrlo kreativni, ali i pomalo neozbiljni. Ako je moguće, nemojte se hvatati ukoštac sa osetljivim segmentima posla. Očekuje vas novčani dobitak.

ZDRAVLJE
Odlično ćete se osećati.


Lav 23.7.- 22.8.

Predstoji vam jedan miran dan ispunjen harmonijom i pozitivnom energijom. Bićete vrlo saosećajni i uživaćete u kontaktu sa bliskim osobama.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, sa partnerom ćete se slagati odlično. Ispuniće se neke vaše davnašnje želje. Slobodni će razmišljati o mogućnosti obnavljanja kontakta sa bivšom ljubavi.

POSAO
Vaša komunikacija sa saradnicima odvijaće se na visokom nivou. Pritom, bićete u prilici da jedan ranije započet posao najzad privedete kraju.

ZDRAVLJE
Odmarajte se.


Devica 23.8. - 22.9.

Prijaće vam ubrzan tempo kojim će se današnji događaji odvijati. Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Uz to, danas ćete biti višestruko uspešni.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, flertovaćete sa više osoba, ali samo zabave radi. Želećete da zadržite svoj trenutni emotivni status. Zauzeti će imati vrlo skladan odnos sa partnerom.

POSAO
U velikoj meri ćete se oslanjati na svoje komunikativne sposobnosti, kao i moć ubeđivanja. Imaćete odličan prijem kako kod saradnika, tako i kod klijenata.

ZDRAVLJE
Obucite se toplije.
 Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti pasivni i razmaženi, međutim, okolnosti će biti na vašoj strani, tako da će vas sve eventualne negativne posledice zaobići.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, bez mnogo truda privlaćičete poglede osoba koje su i same vredne vaše pažnje. Zauzeti će se prepustiti strastima i romantici.

POSAO
Obradovaće vas prilike na finansijskom planu. Na radnom mestu ćete se angažovati vrlo malo. Tek onoliko da izbegnete kritiku nadređenih.

ZDRAVLJE
Pazite se prekomernog uživanja u hrani.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan proleteće vam veoma brzo. Bićete uključeni u tokove svih događaja, a sigurno i zadovoljni postignutim.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru ćete prepustiti svaku inicijativu. I nećete pogrešiti. Slobodni će biti čas stidljivi, čas puni samopouzdanja. Neuobičajeni susreti su mogući.

POSAO
Imaćete tremu koja će biti više pozitivnog, nego negativnog karaktera. Prevazići ćete poteškoće sa kojima ste se susretali na radnom mestu u prethodnim danima.

ZDRAVLJE
Moguće su oscilacije u krvnom pritisku.


Strelac 21.11.- 21.12.

Osećaćete se kao da ste “prespavali” dan u kojem ste morali više da učestvujete. Ipak, privremeno bekstvo od svakodnevice odraziće se povoljno na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Slobodni će razmišljati o jednoj zagonetnoj i nedovoljno pristupačnoj osobi. Zauzeti će biti nežni, topli i saosećajni u kontaktu sa partnerom.

POSAO
Do vas će doći neke informacije koje su strogo poverljive. Izvucite pouku iz vaših današnjih saznanja i zasad je sačuvajte samo za sebe.

ZDRAVLJE
Bićete pospani.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete vrlo energični, preduzimljivi i odlučni da preuzmete “stvari u svoje ruke”. Ipak, ne bi bilo loše da se podsetite skoro naučenih “lekcija” pre nego što krenete u akciju.

LJUBAV
Ukoliko ste sami, iskoristite svoje slobodno vreme za druženje sa prijateljima. Moguća su spontana nova poznanstva. Zauzeti će itekako animirati svog partnera.

POSAO
Nastojaćete da što više ubrzate proces ispunjavanja svojih radnih obaveza. Obavljaćete istovremeno mnogo toga, ali se ni u jednom trenutku nećete zbuniti.

ZDRAVLJE
Prijaće vam sportska aktivnost.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Današnjim danom možete biti nezadovoljni jedino ako ste prethodno sebi postavili objektivno gledano previsoke ciljeve.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru će možda biti teško da isprati vaš ritam, ali će se svakako sve vreme truditi da u tome uspe. Slobodnima će imponovati pažnja jedne atraktivne osobe.

POSAO
Vaši poslovni ciljevi biće bliži ostvarenju ukoliko se malo opustite i oslobodite svoju originalnost i kreativnost. Skloni ste pravljenju bezrazložno velikih troškova.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas možete imati bujnu maštu. Originalne ideje pojavljivaće vam se niotkuda i podsticaće vas na akciju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, potrudićete se da današnji dan, a posebno veče, i partneru i sebi učinite što zanimljivijim. Slobodni će biti privučeni osobom kosmopolitskog duha.

POSAO
Vaše poslovne zamisli biće odlične u teoriji, međutim, u praksi bi se pokazale nedovoljno sistematičnim. Ipak, nemojte odustajati od njih. Usavršite ih.

ZDRAVLJE
Osećaćete se dobro.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>