Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Ovna očekuje prijatno veče pod uslovom da na kratko "isključi mozak", Bik bi trebalo da nađe srednje rešenje... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Danas se možete voditi negativnim mislima i osećanjima, zbog čega će vam sve delovati lošije i komplikovanije nego što realno jeste.

LJUBAV
Zauzete očekuje prijatno veče u partnerovom društvu, pod uslovom da na kratko “isključe mozak”. Slobodni će biti raspoloženi za vezu na jednu noć.

POSAO
Poslovna dešavanja i prilike interesovaće vas samo u okvirima njihove finansijske isplativosti. Bićete pomalo isključivi i nedovoljno objektivni.

ZDRAVLJE
Smanjite uživanje u porocima.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete se voditi tuđim savetima čak i u slučaju da se vaši lični stavovi sukobljavaju sa njima. Pokušajte da nađete neko srednje rešenje.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, sa voljenom osobom ćete imati skladan odnos, ali vam ne predstoje naročito zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Slobodnima takođe.

POSAO
Potrudite se da ispoštujete predviđene rokove za završetak posla jer vas u suprotnom očekuju problemi. Biće ovo pomalo stresan dan.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti vrlo odgovorni i usredsređeni na ispunjavanje svojih obaveza. Uspeh vas neće zaobići, ali, ni umor.

LJUBAV
Ako ste u vezi, za partnera nećete imati mnogo vremena. Uputiće vam kritiku zbog toga. Slobodnima će se udvarati osoba koja ne zadovoljava njihove kriterijume.

POSAO
Na poslu ćete biti vrlo efikasni, međutim, ukoliko ne budete obraćali pažnju na detalje, podvući će vam se greške. Ne žurite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Rak 22.6. - 22.7.

Iako neće sve okolnosti biti na vašoj strani, osećaćete se odlično. Pratiće vas dobro raspoloženje i velika količina optimizma.

LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka biće skloni zaljubljivanju. Predstoji im jedan interesantan dan na ljubavnom planu. Zauzeti će uživati u partnerovom društvu.

POSAO
Danas možete imati neprilika na polju finansija. Kako biste izbegli štetu širih razmera, obuzdajte svoje potrošačke potrebe. Nećete biti naročito usredsređeni na posao.

ZDRAVLJE
U prvom delu dana imaćete pojačan apetit.


Lav 23.7.- 22.8.

Možete biti prekomerno osetljivi i u kontaktu sa okolinom otkrivati svoje slabosti. Potražite savet od bliske osobe.

LJUBAV
Slobodnima će nedostajati ljubav, toplina, nežnost, sve što ide u paru sa ispunjenim emotivnim životom. Zauzeti će se u velikoj meri oslanjati na partnera.

POSAO
Unervozićete se jer jedan posao nikako nećete uspevati da privedete kraju. Sa druge strane, na polju finansija očekuje vas pozitivan razvoj događaja.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju.


Devica 23.8. - 22.9.

Može vas obuzeti nesigurnost prilikom kontakta sa ljudima koje ne poznajete dovoljno. Jedna vama draga osoba obradovaće vas pozivom, ili posetom.

LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka pokazivaće interesovanje za dve vrlo različite osobe. Zauzeti će povesti prijatan i okrepljujuć razgovor sa partnerom.

POSAO
Na radnom mestu svoja zaduženja ispunjavaćete u brzini. Bićete uspešni u svim segmentima posla, osim u onim koji iziskuju strpljenje.

ZDRAVLJE
Neće vam prijati dug boravak u zatvorenom prostoru.
 

Vaš lični numerološki godišnji horoskop za 2020. godinu!

Škorpija- karakterne osobine! Ako im se zamerite teško vama!

Ovan, Lav, Jarac: Tri znaka horoskopa koje čeka velika sreća u narednoj godini!

Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete spori i neorganizovani. U večernjim satima jedino što ćete želeti jeste da se sklonite od gužve. Prijaće vam kućna atmosfera.

LJUBAV
Oni koji su u vezi mogu se nadati idili na ljubavnom planu. Slobodni će, sa druge strane, biti iziritirani nečim što će saznati o svojoj simpatiji.

POSAO
Iako ćete i sami biti svesni da na poslu niste pružili svoj maksimum, smetaće vam činjenica da su vrednije kolege dobile pohvale na svoj račun, a vi niste.

ZDRAVLJE
Bićete zimogrožljivi.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan donosi vam promenljivu sreću. Vaše zadovoljstvo postignutim zavisiće od toga na šta ćete se usredsrediti.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni predstoji vam interesantan izlazak i neočekivani susret. Zauzeti će se postarati da atmosfera u njihovoj vezi odiše svežinom i vedrinom.

POSAO
Koliko god pokušavali, teško da ćete uspeti u svojim zamislima. Na radnom mestu očekuje vas puno obaveza, malo predaha i još manje priznanja za uloženi trud.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u predelu kičme.


Strelac 21.11.- 21.12.

U prvom delu dana sve će vam nekako smetati. Bićete iziritirani usled preosetljivosti. Kasnije ćete se primiriti i biti spokojni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nemojte pred partnera postavljati visoke zahteve kako ne biste bez preke potrebe narušili harmoniju u vezi. Slobodni će se osećati neprimetnim.

POSAO
Ovaj dan može biti izazovan na polju posla. Vaši planovi teško će se realizovati jer ćete biti neorganizovani, nestrpljivi i hiroviti.

ZDRAVLJE
Preterivaćete i u jelu i u piću.


Jarac 22.12.- 19.1.

Možete se na momenat rastužiti jer će vam jedna želja ostati neispunjena. Ipak, nećete dugo žaliti za propuštenim prilikama. Sačuvaćete optimizam.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, iskoristite današnji dan za druženje sa prijateljem sa kojim se niste skoro videli. Zauzeti će imati skladan odnos sa voljenom osobom.

POSAO
Neko od kolega uporno će isticati vaše propuste u radu. Vi ćete, ipak, ostati smireni. Taktiziraćete i tako izbeći otvoren sukob.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Mnogo je toga što ćete danas želeti da prebrinete, međutim, okolnosti će dozvoljavati samo polovičan učinak.

LJUBAV
Ako ste u vezi, u kontaktu sa partnerom postavljaćete se autoritativno što se njemu nimalo neće dopasti. Slobodni će biti nezainteresovani za emotivnu sferu života.

POSAO
Ukoliko ste na rukovodećem položaju, nećete biti sasvim zadovoljni radom svojih zaposlenih. Ako ste na podređenom položaju, smetaće vam komentari nadređenih.

ZDRAVLJE
Možete se iznenada ukočiti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Shvatićete da ste po nekim pitanjima bili isuviše popustljivi, međutim, nećete želeti da u zadnji čas menjate svoj pristup u kontaktu sa ljudima iz okruženja.

LJUBAV
Ako ste slobodni, emotivno vezivanje vam neće biti ni na kraj pameti. Zauzeti će imati dobar odnos sa partnerom, ali romantika će izostati.

POSAO
Na radnom mestu dešavaće se određene promene koje ste priželjkivali. Sa druge strane, možete imati razmirice sa jednim od kolega.

ZDRAVLJE
Izbegavajte obilne obroke.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>