Style

Ljubav

Miljana Kulić se vratila u suzama sa kiretaže! Ima ozbljnu terapiju! (VIDEO)

Svi su bili obavešteni o tome da će zadrugarka na kratko napustiti rijaliti "Zadruga 3", jer je zajedno sa svojom porodicom i dečkom Lazarom Čolićem Zolom, donela odluku da prekine trudnoću. Miljana Kulić se vratila u suzama sa kiretaže! Ima ozbljnu terapiju od danas i ne želi više vezu sa Zolom.

Miljana Kulić se vratila u suzama sa kiretaže! Ima ozbljnu terapiju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Miljana Kulić nije bila spremna za drugo dete, a pogotovo jer joj je odnos sa Zolom bio na klimavim nogama, pa je abortus u ovom trenutku bio najbolje rešenje, a u skladu sa tim pravili su i planove za budućnost čim napuste rijaliti.

Međutim, Miljana se u toku noći vratila u Belu kuću vidno neraspoložena, uplakana i tužna, a nije imala želju ni da poljubi svog dečka koji ju je satima i brinuo se o njoj.

Ona je briznula u plač, pa mu priznala da situacija u njenoj kući nije baš najbolja i da je zbog toga insistirala da se odmah vrati u Belu kuću.

"Loše se osećam, kamera sve snima i sve se sluša. Nije mi ni do čega, loše sam i to je to. Sve sam videla, tvoj razgovor sa Majom i sve ostalo. Spavala sam, imam svojih privatnih problema. Nije mi ni do veze. Mnogo si loših stvari uradio u životu i molim te pusti me." - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>