Region

Svet

Pevačica Edita Aradinović saslušana zbog bombe bačene na muzički studio!

Pevačica Edita Aradinović, u pratnji advokata, saslušana je jutros u policiji zbog bačene bombe na muzički studio "FM Plej". Pevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze sa incidentom.

Pevačica Edita Aradinović saslušana zbog bombe bačene na muzički studio! Screenshoot/video BlicPevačica Edita Aradinović, u pratnji advokata, saslušana je jutros u policiji zbog bombe koja je 29. septembra bačena na prostorije producentske kuće "FM Plej", potvrđeno je "Blicu".

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.
 

Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila samoubistvo!


Kako saznajemo, pevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze sa incidentom.

Podsetimo, Edita Aradinović je navodno imala ugovor s producentskom kućom vredan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>