Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Ribe će danas puno zavisiti od drugih, kod Ovna će minuli rad uroditi plodom... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Okolnosti će od vas zahtevati da imate savršenu koncentraciju i da pritom budete prilagodljivi, što će vam biti teško da ispunite.

LJUBAV
Ako ste slobodni imaćete mogućnost za ulazak u otvorenu vezu. Zauzeti će provesti miran i ne naročito interesantan dan kada je ljubav u pitanju.

POSAO
Vaš minuli rad urodiće plodom, međutim, moraćete da se priviknete na nešto drugačije radne uslove. Nemojte se rasipati novcem.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete moći ničemu u potpunosti da se posvetite.

LJUBAV
Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.

POSAO
Na poslu ćete puno toga stići da uradite, ali će vas konstantno pratiti osećaj da ste na nešto ipak zaboravili. Pribeležite sebi sve što vam je važno.

ZDRAVLJE
Trebaće vam više sna.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Imaćete neuobičajeno veliku potrebu da se osećate sigurno i da budete okruženi ljubavlju i toplinom, što ćete najpre potražiti u svom porodičnom domu.

LJUBAV
Slobodni će čeznuti da imaju nekog pored sebe, a može se desiti i da se zaljube. Zauzeti će provesti mirno popodne u društvu voljene osobe.

POSAO
Moraćete da ubrzate svoj tempo jer u suprotnom nećete stići da se izborite sa svim svojim poslovnim obavezama. Finansijski gledano, nećete imati nikakvih problema.

ZDRAVLJE
Brzo ćete se umarati.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vreme i na neke nebitne stvari.

LJUBAV
Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.

POSAO
Uspevaćete da izađete na kraj sa brojnim obavezama koje su vam se u međuvremenu nagomilale. Bićete jako vredni i posvećeni svom poslu.

ZDRAVLJE
Nađite vremena za odmor.


Lav 23.7.- 22.8.

Faliće vam hrabrosti u svemu što budete morali sami da uradite. Tražičete savete od bliskih ljudi koji će većinski biti raspoloženi da vam izađu u susret.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoji vam lep dan na ljubavnom planu, ispunjen harmonijom i razumevanjem. Slobodnima se niko neće ozbiljnije sviđati.

POSAO
Uz pomoć svog poslovnog partnera, danas ćete moći da ostvarite dobre rezultate na radnom mestu. Imaćete uspeha i na finansijskom planu.

ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i preterano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvek pod znakom pitanja.

LJUBAV
Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.

POSAO
Pred vama je jedan uspešan poslovni dan. Sve što naumite možete lako ostvariti i to bez ičije pomoći. Međutim, malo će vas brinuti finansije.

ZDRAVLJE
Možete patiti od nesanice.
 

Horoskop: Najlepši period u životu i trajaće 5 godina! Da li ste među ovim znakovima?

Svaki znak horoskopa ima srećan broj! Koje su vam šanse da dobijete na lotou? 

Ovan, Bik i Lav obožavaju da eksperimentišu! Sa njima nikad nije dosadno u krevetu!Vaga 23.9. - 22.10.

Osećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi hteti da priznate osećanja koja gajite prema jednoj osobi. Zauzeti će nešto skrivati od svog partnera što će on moći da oseti.

POSAO
Pojedine kolege vam danas  baš i neće biti naklonjene, ali ni vi nećete pokušavati da im se dodvorite na bilo koji način.

ZDRAVLJE
Pospani ste.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Zračićete vedrinom, pa će danas mnogi poželeti da ostvare bliži kontakt s vama. I vi sami ćete itekako uživati u ovoj popularnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekuje vas puno lepih trenutaka u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će imati nekoliko udvarača i, pritom, biti skloni zaljubljivanju.

POSAO
Ukoliko se bavite nekom kreativnom vrstom zanimaja, imaćete uspešan poslovni dan. Ostalima se neće puno raditi, pa će jedva čekati kraj radnog vremena.

ZDRAVLJE
Možete osetiti oscilacije u krvnom pritisku.
 

Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!Strelac 21.11.- 21.12.

Promenićete svoje planove i ciljeve. Možete steći utisak da je sve što ste dosad uradili bilo beskorisno. Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta naporni voljenoj osobi. Slobodnima će se udvarati neko sa posla ko još nije sasvim zavredeo njihovo poštovanje.

POSAO
Bićete uporni da sprovedete svoje poslovne zamisli, ali vam to neće tako lako poći za rukom. Imajte više sluha za predloge koje će vam uputiti vaši saradnici.

ZDRAVLJE
Možete osećati bol u leđima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas se nećete baviti trivijalnim stvarima. Zaokupićete svoj um temama koje vam nude mogućnost da se nad njima duboko zamislite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, interesovaćete se za osobu koja je vrlo inteligentna i obrazovana. Zauzeti će sa svojim partnerom povesti zanimljive razgovore.

POSAO
Razvijaćete novu poslovnu strategiju jer će vam se stara činiti prevaziđenom. Povedite malo više računa o svojim troškovima.

ZDRAVLJE
Više se krećite.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Svojoj široj okolini odavaćete utisak zatvorene, pa i misteriozne osobe. U kontaktu sa bliskim ljudima bićete prilično strogi i nepokolebljivi.

LJUBAV
Zauzeti će pred voljenu osobu staviti previsoke zahteve. Slobodni će imati priliku za ulazak u strastvenu, ali i pomalo destruktivnu romansu.

POSAO
Bićete motivisani da radite onoliko koliko ste plaćeni. Možete biti uključeni u neke spletke i zameriti se pojedinim kolegama koje vam ni ovako nisu baš naklonjene.

ZDRAVLJE
Moguć je manji disbalans hormona.


Ribe 20.2.- 20.3.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da danas u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.

POSAO
Puno ćete zavisiti od drugih. To će vam na momente smetati, ali ćete na kraju dana zaključiti da bez tuđe pomoći ne biste mogli da završite jedan veliki posao.

ZDRAVLJE
Pijte više vode.


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>