Region

Svet

Zorica Marković zabranila Vendi ulazak u kafanu

Pevačica Zorica Markovićeva veoma je ljuta na Vendi zbog toga što je nijednom tokom boravka na "Farmi" nije pozdravila, pa je tako gostujući u "Jutarnjem programu“ Televizije "Pink“ izjavila da Vendi više neće pustiti ni da joj uđe u kafanu, a kamoli da tamo zapeva

Zorica Marković zabranila Vendi ulazak u kafanu



"Kada sam ja otvorila restoran, Vendi je bila u jednoj nezavidnoj materijalnoj situaciji. Ja sam je pozvala kod sebe u lokal da peva i radila je kod mene godinu dana. Mene su ljudi iz 'Pinka' zvali da uđem u 'Farmu', ali zbog posla nisam mogla da pristanem, pa sam im toplo preporučila Vendi, koja mi se tako odužila što me nikada tokom boravka u rijaliti šouu nije spomenula. Ni mene, ni orkestar 'Lepeza', sa kojim je radila godinu dana", rekla je ogorčeno Zorica Marković.

Zbunjeni voditelj Vlada Stanojević pokušao je da opravda Vendi obrazlažući da je ona možda ipak pozdravila nju, ali da to nije emitovano, Zorica je besno uzvratila.

"Nema tu opravdanja! Ona se nijednog momenta nije setila orkestra i mene, a mi smo joj najviše pomogli. Vendi više nikada neće zapevati kod mene, niti doći u moju kafanu, ona je svoje otpevala" - rekla je razočarano pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>