Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi drugi put izgubila bebu: Mislila sam da neću preživeti

Vesna Vukelić Vendi drugi je put izgubila dete, u četvrtom mesecu trudnoće. Pevačica je doživela spontani pobačaj, i to je saznala nakon posete manastirskom kompleksu Pet jezera, za čije je podizanje zaslužan vladika Vasilije Kačavenda.

Vesna Vukelić Vendi drugi put izgubila bebu: Mislila sam da neću preživetiTaman kada je pomislila da će se dobiti drugo dete, Vendi (42) je doživela je još jednu tragediju i izgubila dete, saznaje "Alo".

Vesna Vukelić Vendi je trudna!
"Istina je da sam imala spontani pobačaj. Mnogo sam se radovala što ću dobiti drugo dete, a kada sam iznenada izgubila bebu, nisam znala za sebe. Danima nisam izlazila iz kuće i moram reći da su mi prijatelji najviše pomogli da shvatim da život ide dalje. Ja sam se stalno molila da mi Bog podari još jedno dete, ali njegova volja nije bila takva i ponovo sam izgubila bebu", započela je svoju priču Vesna i dodala da je nakon što se pomolila za zdravlje svoje bebe u manastiru saznala za gubitak deteta.

Trudna Vesna Vukelić Vendi puši cigaretu i lakira nokte tokom vožnje! (Video)
"Na predlog prijatelja sam posetila manastirski kompleks Pet jezera u Bijeljini i moram vam reći da mi je boravak tamo izuzetni prijao. Pomolila sam se za zdravlje moje bebe, ali sam sve vreme imala čudan osećaj. Kao da sam znala da će se nešto loše dogoditi. Kada sam se vratila u Beograd, bilo mi je veoma loše i u jednom momentu mi je pozlilo, a ja sam se samo nadala da će sa mojom bebom biti sve u redu. Međutim, sačekala me je najgora vest, lekari su mi rekli da sam imala spontani pobačaj. Tada mi se ceo svet srušio, mislila sam da neću preživeti još jedan pobačaj. Polako se oporavljam od svega, a ja ću i dalje nastaviti da se molim i da želim još jednu bebu", iskrena je bila Vukelićeva.

Podsetimo, Vukelićeva je i prošle godine u januaru imala spontani pobačaj zbog kojeg joj je bilo veoma teško.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>