Svet

Region

Megan Markl: Nervozna sam kad vidim blic i čujem klik!

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl se osvrnula na svoj život u centru pažnje medija te kazala da joj prave probleme. Nervozna sam kad vidim blic i čujem klik! Ona je istakla to kao najteži zadatak kraljevske porodice - konstantna interakcija s novinarima, te naglasila da se oseća anksiozno.

Megan Markl: Nervozna sam kad vidim blic i čujem klik! Screenshoot/InstagramVojvotkinja od Saseksa Megan Markl priznala je da joj je majčinstvo, ma koliko ono bilo pozitivno, donelo i novu borbu s medijima koji stalno nadziru njen i život njene porodice, prenosi BBC.

Megan Markl se udala za princa Harija u dvorcu Vindzor u maju 2018. godine i rodila sina Arčija ove godine.

Govoreći o novom dokumentarcu ITV-ja, vojvotkinja se osvrnula na svoj život u centru pažnje medija te kazala da joj prave probleme uprkos svim njenim pokušajima da bude dobra kraljevska nevesta i dobra novopečena majka.

Ona se požalila i na to da je mnogi nisu pitali da li je uopšte dobro.

Na pitanje kako se snalazi u novoj ulozi, Markl je odgovorila:

"Gledajte, bilo koja žena, posebno kada je trudna, ima momente kada je ranjiva, to je postalo zaista izazovno. Ne želim ni govoriti koliki je izazov kada i dete dođe na svet."Ona je istakla i to kako je najteži zadatak kraljevske porodice upravo konstantna interakcija s novinarima, te naglasila da se oseća anksiozno svaki put kada vidi kameru i blic, te svaki put kada čuje "klik".

Princ Hari i njegova supruga u septembru su boravili u poseti Južnoj Africi, a neposredno po povratku u Veliku Britaniju odlučili su da tuže nekoliko britanskih portala i novina.

Naime, Markl je tužila Mejl on Sandej zbog, kako navodi, nelegalnog objavljivanja njenih privatnih prepiski, dok je princ Hari pokrenuo pravne postupke protiv medija San, Njuz of de Vorld i Dejli Mejl zbog krađe podataka s njegovog privatnog mobilnog telefona.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>