Region

Svet

Region

Serija Grupa druga epizoda: Okidač za osvetu i borba za život! (VIDEO)

Serija "Grupa" druga epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a večeras u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri... Okidač za osvetu i borba za život!

Serija Grupa druga epizoda: Okidač za osvetu i borba za život! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Braća, tinejdžeri Luka i Vanja, odrastaju na Dorćolu sa samohranom majkom. Mlađi brat, Vanja, pokušava da se afirmiše na sportskom terenu, dok se stariji brat, Luka, bavi dilovanjem.
 
Luka odlazi na kućnu žurku i tamo upoznaje devojku, Danicu, kojoj prodaje ekstazi. Nakon tragedije koja se dogodi na žurci Lukin život se u potpunosti menja. On se nalazi u procepu između moćnog biznismena i inspektora trećeg odeljenja koji pokušavaju da ga pronađu. Luka odlazi kod starijeg kriminalca Borisa od kog traži pomoć. Boris pristaje, ali traži od Luke uslugu. Paralelno, inspektor Gaga pokušava da uđe u trag snajperisti koji je ušao u zemlju i tako spreči ubistvo. Ove dve priče se prepliću i nagoveštavaju povezanost koja ce otkriti mnogo veće tajne. 



Druga epizoda:

Istraga eksplozije koja se dogodila u Hangaru dovodi do iznenađujućeg saznanja koje će za neke likove biti okidač za planiranje osvete, dok će druge naterati da se bore za svoj život.
 

Serija Dug moru treća epizoda: Pun mesec! (VIDEO)


Mirijana Tomić Sremica se neće zaustaviti dok ne pronađe ubice svog brata, Petra će inspektorima morati da objasni zašto je došla u Hangar i zašto se Rade samo njoj javio, dok Gaga opet radi na svoju ruku. Čija tajna je otkrivena, a ko uspeva da sakrije svoj dupli život saznaćete u drugoj epizodi serije "Grupa".

Uloge: Igor Benčina, Ivana Zečević, Jasna Đuričić, Filip Đurić, Branka Katić, Milica Trifunović, Pavle Mensur, Marko Milivojev Mili, Denis Murić, Vojin Ćetković, Tijana Marković, Bojan Žirović, Boris Jager, Nela Mihailović.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>