Style

Ljubav

Moda: Megan Markl najnoviji trend! Tašna i marama!

Stil je trajan, i ne odnosi se samo na odevanje, već je duboko povezan sa identitetom i imidžom jednog pojedinca. Ovoga su bili svesni i velikani mode, ali i brojne stare ikone stila. Moda, tašna i marama! Megan Markl najnoviji trend! Kako da istu tašnu nosite na novi način? Dobru ideju ima lepa vojvodkinja!

Moda: Megan Markl najnoviji trend! Tašna i marama! Screenshoot/Instagram
Četvrtaste tašne krutih ivica apsolutni su trend za kraj 2019. i početak 2020. godine, ali Megan Markl je ovaj model podigla na viši nivo, piše Lepa&Srećna.

Lepa vojvotkinja od Saseksa oduševila je svojom novom kombinacijom koja u osnovi ima njenu staru haljinu - zelenu koktel haljinu koju je nosila još tokom veridbe.

Međutim, sada je bila ogrnuta lakim kamel mantilom i kombinovana sa perfektnim antilop salonkama u istoj drap nijansi.
 

Moda jesen/zima 2019! Džemper, haljina, čizme... 

Umesto krute ručke koja obično ide uz moderan geometrijski model, na ovoj tašni je ugrađena divna svilena marama cvetnog desena.

Glavni kreatorski moto ove kuće je priroda - koosnivačica Amanda Havila kaže da inspiraciju nalazi u orhidejama njene rodne Kosta Rike.Glatka površina tašne imitira kornjačin oklop - takođe jedan od popularnih printova za sezonu jesen / zima, pa je kontrast mekog i krutog, cvetnog i sjajnog učinio ovu tašnicu nezaboravnom!

Ostale teme o modi i onome što je u trendu, možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa i Srećna

Povezane vesti:


>