Region

Svet

Branka Katić: Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg!

Branka Katić u intervjuu koji je dala za emisiju "Među nama" na televiziji "Nova S", otkrila jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala da se njen suprug često šali sa njom. Glumica kaže da im je kuća uvek puna i dodaje: Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg! 

Branka Katić: Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg! Screenshoot/InstagramGlumica Branka Katić se 2000. godine preselila u Englesku zbog udaje za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina.

"Ne živim ovde već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osećaj da filmski svet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek pre tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokažem." - rekla je ona.

Branka priča kakvi ljudi u Engleskoj i otkriva jednu njihovu manu.

"U Engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umeju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz." - kaže Branka.

Njen muž često zna da se našali kako je uz nju dobio “gratis” tri Srbina."Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta." - uz smeh je izjavila glumica.

Jedna koleginica, kako kaže, uvek uspe da je obraduje.

"Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam." - otkriva glumica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>