Region

Svet

Popularni sastav Zemlja gruva objavio je novu pesmu - Krugovi! (VIDEO)

Popularni sastav "Zemlja gruva" objavio je novu pesmu "Krugovi"! Pesma je nastala u studiju "Gruvlend". Snimljen je i spot za ovu numeru, koja govori o krugovima kao metafori emotivnog odnosa.

Popularni sastav Zemlja gruva objavio je novu pesmu - Krugovi! (VIDEO) Promo



Popularni sastav "Zemlja gruva", koji je osvojio publiku nastupom na takmičenju "Beovizija" 2008. godine autentičnošću i drugačijim pristupom pop muzici, objavio je novi sinl "Krugovi". Pesma je nastala u studiju "Gruvlend" kao plod saradnje Milovana Boškovića, Ane Radonjić poznatije kao Zoe Kida, Marka Vlajčića, Dušana Sarića, Luke Lopičića i Ariona Petrovskog.

Snimljen je i spot za ovu numeru, koja govori o krugovima kao metafori emotivnog odnosa punog otuđenosti, monotonije i zasićenja. "Krugovi" su istovremeno odluka da se iskorači iz rutine i započne novo životno poglavlje. Autorka teksta Zoe Kida kaže da su joj kao inspiracija poslužili zapetljani muško-ženski odnosi, koji su mahom okrnjeni, nekvalitetni i formalni.

"U centru kruga je žena. Ona shvata da je zaljubljenost nestala pod teretom svakodnevice, ali ne gubi nadu u ljubav. Ovo je slika razvojnog puta dvoje ljudi koji su izgubili strast i zaljubljenost negde usput. Istovremeno, ton i atmosfera pesme sugerišu optimizam i nadu da nas prava ljubav čeka iza ugla." - poručuje Zoe.

Za režiju video-spota zadužen je Kosta Đuraković, montažu je radio Uroš Šovljanac, a glumački doprinos dale su Marija Karan, Manja Stević, Jelena Zorić, Tara Tomašić, Katarina Bošković i Lana Janković.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>