Zadruga

Parovi

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović otišli korak dalje! Zajedno pod tušem! (VIDEO 18+)

Mina Vrbaški je javno priznala da joj se Vladimir Tomović dopada i da je iskreno zaljubljena u njega, te je priželjkivala da provede noć sa njim. Nakon što im se ostvarila želja da borave zajedno u izolaciji kao potrčci, njih dvoje su odlučili i da se zajedno istuširaju. Njih dvoje su otišli korak dalje! Zajedno pod tušem! Pogledajte šta su radili!

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović otišli korak dalje! Zajedno pod tušem! (VIDEO 18+) Screenshoot/VideoMina Vrbaški i Vladimir Tomović su ušli zajedno u kupatili i skinuli se, a potom i istuširali. Tomović se bez imalo pardona tuširao go pred Minom, a zadrugari su bili šokirani ovim prizorom. 

Video pogledajte OVDE.Nakon što su se smestili u spojene krevete, Tomović i Mina su se dugo grlili, razmenjujući zaljubljene poglede. Nakon što je se učinilo da će ovo dvoje zaspati držeći se za ruke, ubrzo su se pokrili jorganom, ispod kojeg su prepustili strastvenim poljupcima.

Jorgan planina se pomerala u ritmu njihovih pokreta i odmah je bilo jasno da ne nameravaju da spavaju u skorije vreme, te je ovo samo početak vrele akcije kojom će dočekati jutro.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>