Zadruga

Parovi

Novi učesnici rijalitija Zadruga 3! Rukometašica i poslednji pobednik Velikog brata! (VIDEO)

Novi učesnici rijalitija "Zadruga 3"! Rukometašica Svetlana Ceca Kitić i poslednji pobednik "Velikog brata" Darko Petkovski, poznatiji kao Darko Spejko, koji je odmah otkrio da postoji mogućnost da se zaljubi. Dve zadrugarke su mu već zapale za oko. U pitanju su Ivana Šopić i Jelena Pešić.

Novi učesnici rijalitija Zadruga 3! Rukometašica i poslednji pobednik Velikog brata! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Poslednji pobednik naše verzije rijalitija "Veliki brat" bio je Darko Spejko Petkovski iz Makedonije. Darko je lični fitnes trener i fitnes model, ima školu košarke, a bio je profesionalni košarkaš. Danas vreme provodi uglavnom u teretani, a osim mišića voli da se hvali i tetovažama pa se uglavnom slika bez majice.

Dušica je najavila Darka i pitala ga da li mu se dopada neka zadrugarka. Potom je pitala Cecu kako njena porodica reaguje na njenu odluku da učestvuje u rijaliti programu:

"Znam da su tamo pojačane emocije. Ja sam već bio u rijalitiju, desila mi se ljubav. Možda mi se dogodi to i u Zadruzi sada. Šopićeva mi je privlačna, tu je i Jelena Pešić. Biću sa svima dobar, nadam se." - rekao je Darko.



"Celog života igram, a sad je vreme da igram malo drugačije. Mene su podržala moja deca. Oni su mi najveća podrška. Što se tiče zadrugara, Miljana, Janjuš i Suzana Ćubela su super." -rekla je Svetlana Kitić

"Iznenađuju me Bora i Čolak emisijom, dobri su. Što se tiče ostalih, Karić mi je super." - govorio je Darko, a onda je Dušica pitala kakav je emotivni status Svetlane Kitić. 

"Moj ljubavni status je ''razočaran''. Ništa se u rijalitiju neće dogoditi, veruj mi, nikako." - govorila je Ceca, a onda su ruku po ruku otišli u Belu kuću.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>