Region

Svet

Mira Škorić se borila sa rakom, a evo šta joj sada pomaže da bude u kondiciji!

Život je nije mazio! Mira Škorić se borila sa rakom štitne žlezde i imala je četiri operacije. Uvek je bila hrabra i rečita, a evo šta joj sada pomaže da bude i ostane u dobroj kondiciji i ko je redovno podseća da ide na kontrole. 

Mira Škorić se borila sa rakom, a evo šta joj sada pomaže da bude u kondiciji! Screenshoot/InstagramMira Škorić se petnaest godina borila sa karcinomom štitne žlezde, a sada priznaje da je ćerka, koja je budući lekar, stalno podseća da redovno ide na preglede.


"Javno sam govorila o tome. Vrlo često sam sebe pitala da li mi je to bilo pametno, ali svaki put odgovor je bio da sam postupila ispravno, jer sam pričom o četiri operacije koje sam imala želela da na svom primeru ukažem o neophodnosti brige." - kaže Mira Škorić.
 
Ona govori da je ćerka Milica sada opominje da redovno ide na kontrole. Iako je 10 godina bila u ljubavi sa hirurgom Vasom Jeremićem, Mira kaže da ne bi volela ponovo da se uda.

 

"Uz sve poštovanje prema svakome, ne vidim sebe više u braku. Znam da ne valja reći "nikada", i zato i ne govorim, ali zaista ne mogu da zamislim situaciju u kojoj bih ponovo stala ispred matičara." - dodaje Mira.

Mira je nedavno krenula i na časove brazilske džijudžice, koja joj pomaže da ostane u kondiciji:

"Krenula sam zato što je to sport koji angažuje celo telo, a istovremeno i okrepljuje duh."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>