Region

Svet

Region

Strastvena ljubavna priča!Serija - Crveni mesec od 7. oktobra na Pinku!

U pitanju je strastvena ljubavna priča koju su autori serije Roman Majetić i Željko Mitrović smestili u realan istorijski koncept. Fantastična glumačka podela već je poznata, a kako oni izgledaju u raskošnim kostimima, smešteni u veličanstvenu scenografiju koja je u Pinkovim filmskim studijima dočarala Beograd u periodu 1913-1915, gledaoci će videti u prvom trejleru. Serija "Crveni mesec" od 7. oktobra na Pinku!

Strastvena ljubavna priča!Serija - Crveni mesec od 7. oktobra na Pinku! Screenshoot/YoutubeVeć sa prvim kadrovima nagoveštavamo radnju – u pitanju je strastvena ljubavna priča koju su autori serije Roman Majetić i Željko Mitrović smestili u realan istorijski koncept. Politički turbulentan period nakon Balkanskih ratova, i pred početak Prvog svetskog rata, u prestonici Srbije, serija “Crveni mesec” će nam prikazati ono što je malo koja televizijska priča do sada učinila. Serija će nam dočarati tadašnji duh Beograda, kako je živelo obično građanstvo, a kako premićke porodice, ali pre svega, kako su se rađale ljubavi. Vojni i politčki klanovi, izdaje, uticaj državne uprave i vojske sa jedne, i monarhije sa druge strane.Prvi trejler prikazuje samo dašak tog vremena, koji je scenarista i reditelj Roman Majetić dugo pripremao uz pomoć istoričara Nikole Giljena. Retko ko će ostati imun na intimnu ispovest glavne junakinje Sofije Bauman, koju igra Ivana Dudić, svojoj baki Nataliji, u tumačenju izvanredne Olge Odanović. U doba ugovorenih brakova, rađa se ljubav izmedju slobodoumne ćerke austrougarskog poslanika i mladog srpskog oficira Nikole Stanimirovića.

Kako će se njihove simpatije razvijati, da li će ljubav i strast pobediti politička previranja i šta nam još donosi najambiciozniji projekat ružičaste televizije, ovaj promotivni video samo nagoveštava, a pravi spektakl nas očekuje od premijernog prikazivanja 7. oktobra, pa svakog radnog dana od 21 čas na TV Pink.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>