Region

Svet

Zdravko Čolić rasprodao Atlantu i Vašington nedelju dana pre koncerta!

Zdravko Čolić rasprodao Atlantu i Vašington nedelju dana pre koncerta, dok su naši sunarodnici u Vašingtonu, gde je pevač prvi put nastupao u nedelju, razgrabili sve ulaznice za "Paladijum". Takođe, Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni.

Zdravko Čolić rasprodao Atlantu i Vašington nedelju dana pre koncerta! Screenshoot/Instagram



Najpopularniji pop pevač na Balkanu, Zdravko Čolić, uspešno je počeo turneju po Americi, rasprodatim koncertima u Atlanti i Vašingtonu za vikend. Klub "Blis" u Atlanti bio je rasprodat nedelju dana pre zakazanog koncerta, dok su naši sunarodnici u Vašingtonu, gde je Zdravko prvi put nastupao u nedelju, razgrabili sve ulaznice za "Paladijum". 

Čola je u Americi sa sedmočlanim bendom i pratećom pevačicom, na turneji na kojoj predstavlja 15. studijski album "Ono malo sreće", a vreme između koncerata krate obilazeći Njujork (gde im je baza), ali i džez klubove, pa su tako u legendarnom "Blu not" slušali Kristijana Mekbrajda. Sledeće stanice na turneji su Sent Luis (27. septembar) i Njujork (28. septembar), Detroit (4. oktobar) i Čikago, koji važi za "srpski grad", gde završavaju turneju 5. oktobra.

Legenda pop muzike i najveća zvezda Balkana, Zdravko Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni. Jednu od najvećih koncertnih sala upravo je 2005. godine otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava ali i fanova širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta. 

 

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online OVDE u sledećim kategorijama:

Parter – 1 700.00 – 1 900.00 RSD

Tribine – 2 700.00 – 2 900.00 RSD

Fan pit – 3 500 RSD

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>