Region

Svet

Zdravko Čolić 29. novembra u Areni!

Legenda pop muzike i najveća zvezda Balkana, Zdravko Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni. Jednu od najvećih koncertnih sala upravo je 2005. godine otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava ali i fanova širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta. 

Zdravko Čolić 29. novembra u Areni! PromoPopularni Čola vraća se peti put na isto mesto da sa jednakim žarom osvoji srca beogradske publike. On će u Areni nastaviti uspešnu turneju „Ono malo sreće“, nazvanu po svom istoimenom 15. studijskom albumu.  Zvezda pop scene prirediće kao i uvek do sada veličanstveno veče za pamćenje. Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad izaći će pred svoju publiku i otpevati najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije unazad. Još jednom  će pokazati zašto je miljenik publike već više od 50 godina. 

Zdravko Čolić koji je žario i palio jugoslovenskom scenom održao je koncerte na svim najvećim koncertnim mestima. Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dan- danas priča.  Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011),  i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali. Nakon 5 godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni  gde će otpevati svoje najveće hitove od  prvog “Sinoć nisi bila tu”, snimljenog davne 1972. godine, preko “Ti si mi u krvi”, “Produži dalje”, “Ružice moja Ruška”, “Ti živiš u Oblacima mala”... do hitova “Tebe čuvam za kraj” i “Ničeg nije bilo između nas” sa aktuelnog albuma “Ono malo sreće”.  

 

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online OVDE u sledećim kategorijama:

Parter – 1 700.00 – 1 900.00 RSD

Tribine – 2 700.00 – 2 900.00 RSD

Fan pit – 3 500 RSD

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>