TV Show

Parovi

Od sutra, svake subote na O2 televiziji: 24 minuta sa Zoranom Kesićem!

Nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Od sutra, svake subote u 21 sat na O2 televiziji! Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju.

Od sutra, svake subote na O2 televiziji: 24 minuta sa Zoranom Kesićem! Promo



Emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u subotu, 21. septembra ponovo startuje na O2 televiziji! U novoj sezoni, autor emisije će sa svojim timom posebnu pažnju posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma i kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni. 

“A kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo i nije uvek prijatno za gledanje. Sve ono što nas  svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce” kaže Kesić i dodaje: 

“Što nervozniji i besniji budemo bili, epizode će biti smešnije i efektnije. Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi i glad za novim pobedama motivisaće nas i u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave i fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubedljivo i brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu i našim specifičnim vicom u igri”.

Ekipa emisije pripremila je čitavu lepezu smešnog za svoju publiku: 

“Biće jako smešno. Biće bolno smešno. Biće gorko smešno. I biće tužno smešno. Sa nama će se i u novoj sezoni družiti analitičari i gosti koji imaju šta da kažu, umeju da kažu i ne libe se da kažu. Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo i sami voleli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za “24 minuta” se nakupilo i svakoga dana ga je sve više i više. Vreme je za šolju!”- ističe poznati voditelj.

Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju. Sve je, dakle jasno!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>