Zadruga

Parovi

Nova veza u rijalitiju Zadruga 3! Miona nije želela da pokaže ljubomoru! (VIDEO)

Iako Vladimir Tomović voli da provodi vreme sa cimerkama i svaki dan šeta od jedne do druge zadrugarke, on je ovu noć rezervisao samo za Ivanu Šopić koju je "spopadao" u pabu, pa čak i pokušao da je poljubi, a ona ga obasipala komplimentima. Nova veza u rijalitiju "Zadruga 3"! Miona nije želela da pokaže ljubomoru! 

Nova veza u rijalitiju Zadruga 3! Miona nije želela da pokaže ljubomoru! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOvo sve je primetila, ko drugi nego Miljana Kulić koja je bila u pabu, da bi kasnije otišla do Mione Jovanović koju Tomović takođe simpatiše i sve ovo joj ispričala. 

"Ivana Šopić i Vladimir se smuvali malopre u pabu. Evo pitaj Mirka Gavrića. Ležali, grlili se, sve u svemu to je to." - pričala je Miljana Mioni. 

"Neka im je lepo, neka uživaju. Ja znam kakvo on mišljenje ima o mnogim devojkama. Kada tako priča uopšte mi ne deluje kao da se zainteresovao. Mada to se očekivalo." - rekla je Miona. 

Miona nije želela da pokaže ljubomoru, a da li je to uradila jer nije poverovala u Miljanine reči ili je zapravo ne dotiče, ostaje da saznamo. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>