Zadruga

Parovi

Trougao u rijalitiju Zadruga 3?! Filip Đukić, Milica Kemez i Suzana Ćubela! (VIDEO)

Nije mu bilo svejedno što mora sa devojkom da se takmiči. Suzana Ćubela je javno priznala da joj prija društvo Milice Kemez i da joj se dopada, ali da je primorana da se udalji od nje jer je ona otpočela vezu sa Filipom Đukićem i da joj to smeta. Trougao u rijalitiju Zadruga 3?! Filip Đukić, Milica Kemez i Suzana Ćubela!

Trougao u rijalitiju Zadruga 3?! Filip Đukić, Milica Kemez i Suzana Ćubela! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeTokom emsije "Pitanja novinara" Ivan Gajić je otkrio da mu je Milica Kemez ranije priznala da gaji osećanja prema Filipu Đukiću:

"Ja sam razgovarao sa Milicom kod bazena i ona mi je priznala da oseća neko peckanje u stomaku, ali pričali smo o njenom odnosu sa Filipom i rekla je da jedini razlog zbog kojeg ne može da ima nešto sa njim jer ima neraščišćen odnos sa dečkom. Ja sam nju gurao kod Filipa, Filipa kod nje. Sinoć se desio prvi poljubac. Nije mi to delovao kao beg od Suzane, već kao da se njoj zapravo sviđa Filip" - ispričao je Ivan Gajić. 

"Mi ne možemo da imamo neki prijateljski odnos. Ja ću se povući iz cele priče i ne želim da se mešam u to." - rekla je Suzana Ćubela

"Meni se nije desilo da se raspravljam sa devojkom zbog devojke. Cela situacija mi je idiotska. Suzana je mene prva počela da izbegava." - objasnio je Filip. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>