Region

Svet

Vlado Georgiev: Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj!

Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj... počivaj u miru... zbogom... - napisao je Vlado Georgiev na svom Tviteru, nakon što je saznao da je Gru tragično izgubio život.

Vlado Georgiev: Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj! Screenshoot/Instagram



Vest da je poginuo slavni reper Dalibor Andonov Gru u 47. godini života rastužila je mnoge. Od legendarnog hip-hopera oprostio se njegov prijatelj, poznati kantautor Vlado Georgiev. Popularni Barba se oglasio na svom Tviteru profilu i emotivnim statusom rekao "poslednje zbogom" nezaboravnom Gruu.


"R.I.P. Dalibor Andonov Gru... Nema reči kojima bih mogao opisati tugu kad saznah da te više nema. Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj... počivaj u miru... zbogom... "- napisao je Vlado Georgiev.


Dalibor Andonov Gru poginuo je danas, 9. septembra, kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom kajtinga upao u vodu. Rođen je 8.marta 1973. godine u Dimitrovgradu, a imao je više nego uspešnu karijeru, koju je započeo tokom devedesetih.

Poznato je da je Gru bio veliki navijač Partizana, bio je redovan i na fudbalskim i košarkaškim utakmicama, trenirao je vaterpolo, a pored toga su mu velika ljubav bili košarka, skijanje, snoubord i drugi ekstremni sportovi. I oni su se na Instagramu oprostili od repera:

"Bio si veliki drug i veliki Grobar! Ne verujemo da si i ti otišao...Počivaj u miru i nek ti je večna slava!"
 

Košarkaš Vasilije Micić ganuo naciju svojim potezom!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>