Region

Svet

Kolege i prijatelji se opraštaju: Gru je bio najveći među reperima!

Srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod nadimkom Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je paraglajdingom upao u vodu. Kolege i prijatelji se opraštaju od njega. Bio je najveći među reperima i svima je davao savete. Tuga - rekao je Cvija.

Kolege i prijatelji se opraštaju: Gru je bio najveći među reperima! Screenshoot/Instagram



Daliborov veliki prijatelj i dobro poznati reper, koji je počeo karijeru uz slavnog Grua, Stefan Cvijović Cvija, šokiran je činjenicom da je poginuo čovek od kojeg je dobijao najviše saveta.

- Ne mogu da verujem, znam da je bio strastveni ljubitelj ekstremnih sportova i pošten čovek. Začetnik komercijalnog repa, jedini čovek koji mi je pomogao na početku  karijere bez trunke sujete. Bio je najveći među reperima i svima je davao savete. Tuga - rekao je Cvija.
 

Gru poginuo na jeziv način! Nije mu bilo spasa!



 

Reper nove generacije, Gazda Paja, koji je imao čast da snimi duet sa Gruom:

- Užas, tuga i neverica. Zanemeo sam kada sam procitao vest. Uradili sko jednu od njegovih poslednjih pesama rimejk “Biću tu" 20 godina kasnije. Bio je šmeker, gradska faca, imao ne respekt prema svima. Najvažnije bio je super tata, upoznao sam mu sina, bio je idol svom detetu. Tragedija. Znam da je voleo ekstremne sportove nije propuštao nijedan dogadjaj, bio je neustrašiv - rekao je mladi rep umetnik, a na svom instagram profilu uz sliku Grua, napisao je:

"Uz tebe sam krenuo da slusam rep. Bio sam prvi, drugi razred nosio sam zimske jakne i leti jer mi je to bilo kul tada. Hvala ti na svemu sto si uradio, ostao dosledan sebi i svom fazonu i muzici. Pocivaj u miru Gru, svi znamo da ides Pravo u Raj." 
 

Dalibor Andonov Gru: Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš!

Vlado Georgiev: Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>