Region

Svet

Dalibor Andonov Gru: Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš!

Poznati reper Dalibor Andonov Gru voleo je snoubord, kajting, adrenalin generalno. Upravo o tome pričao je pre svega dve nedelje, pa između ostalog izgovoio i da ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš! 

Dalibor Andonov Gru: Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš! Screenshoot/Instagram- U snoubord sam zaljubljen od prvog dana kad sam stao na dasku. To je bilo neke '95, '96... U to neko vreme sam bio u fazonu da bih menjao pet letovanja za jedno zimovanje. To, izležavanje na plaži... Dosadno, baš dosadno. (smeh) Međutim, onda sam 2005. "otkrio" kajt. Pokušao da vozim kajt, naučio, i od tada mi je to - tu. Ne prođe ni dan da ne pogledam kajt video, neku sliku sa letovanja... - rekao je Gru.

- Snoubord, kajt, skakao sam iz aviona...  Pre neki dan sam pričao sa nekim drugarom, on je poznavao nekog tipa koji je doživeo nesreću i poginuo. Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš. Bandži sam probao, veća frka mi je to bilo, od aviona. Kad se penješ, ceo kran se ljulja, imaš osećaj da će da se sruši. Kaže onaj "Na 5 skačeš". Ja kažem "Majstore, skačem na jedan, samo da odem odavde!" (Smeh) To mi je bio najveći strah - ispričao je Gru pre dve nedelje.

Njegovu suprugu Danicu danas je pozvala prijateljica koja ju je upitala:

"Šta, bre, lupetaju ovi novinari da je Dalibor poginuo?".

S druge strane, njihovi sinovi Vuk i Relja u momentu nesreće bili su u školi, a njima je tragičnu vest saopštio dečji, školski psiholog.
 

Gru poginuo na jeziv način! Nije mu bilo spasa! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>