Zadruga

Parovi

Nadežda Biljić: Sa Borom sam spavala da bi mi skinuo maler!

Nadežda Biljić ubedljivo je najskandaloznija učesnica rijaliti programa "Zadruga" koja je u toku dve sezone uspela da pobegne tri puta, ima seks u kokošinjcu i spava sa čak četvoricom zadrugara. Pevačica sada tvrdi: Sa Borom Santanom sam spavala da bi mi skinuo maler!

Nadežda Biljić: Sa Borom sam spavala da bi mi skinuo maler! Screenshoot/Instagram


 

Svoju čuvenu rečenicu posle se*sa u kokošijcu sa Mikijem Đuričićem na Vaskrs, "Gde su mi gaće?" opevala je i u pesmi "Budale", a bila je i dva puta fizički zlostavljanja od svojih momaka. 


Posle batina koje je dobila od Tome Panića, svog poslednjeg partnera, Biljićeva se oseća loše do te mere da poželi da je nema:

- Ima dana kada želim da nestanem, da isključim društvene mreže, ugasim telefon i povučem se iz javnosti. Onda u meni proradi inat, pa rešim da snimim hit, vratim se na velika vrata i svima dokažem da sam jača od svih.

Da li si se oporavila od batina koje si dobila od Tome?

- Nikada se neću oporaviti od toga. Svaka žena koja je pretrpela nasilje zna o čemu pričam. I dalje mi se desi da me košmari noću bude i iznova preživljavam hijatra, okružujem se samo dobrim i pozitivnim ljudima, trudim se da ne razmišljam o tome.

Da li ćeš ga tužiti za nasilje?

- Prvo sam mislila da odustanem, ne zato što mu opraštam već zato što nemam snage da se vučem po sudnicama i sve iznova preživljavam na ročištima. Ali sam onda ipak rešila da ga tužim, kako se ne bi razlikovao od Mikija. Ako sam mogla da prijavim njega, zašto ne bih i Tomu, koji mi je mnogo više bola naneo.

Da li je Toma pokušao da kontaktira s tobom?

- Ne. On ima zabranu prilaska, pa mu se ne isplati da pokušava i uvali se u još veći problem.

Da li si se pokajala zbog toga što si sa toliko muškaraca spavala Zadruzi?

- Ne sećam se nijednog. (smeh)


Ne sećaš se seksa sa Mikijem?

- Da je bio bolji, verovatno bih ga se sećala! (smeh)

A sa Čolakom?

- S njim je seks bio kao da ga nikad nisam ni imala. (smeh)

Sa Tomom si najviše puta upražnjavala seks. Znači li to da ti je najviše odgovarao u krevetu?

- Da seks nije najvažniji u vezi, dokaz je moja priča sa Tomom. Šta vredi to što je valjao, kad se ovako završilo.



A šta ti je trebalo da se seksaš i sa Borom Santanom nakon Zadruge?

- S njim sam bila kako bi mi skinuo maler. Čula sam da kad spavaš sa osobom romske nacionosti, imaš sreće narednih sedam godina. Međutim, on mi je natovario maler umesto da mi ga skine. Nikad mi gore nije bilo.

Šta si naučila nakon svega? Da li si izvukla neku pouku iz svih tih izbora?


- Naučila sam da više nemam seks ni sa kim. Staviću katanac na pi*ku i više je ne dajem nikom. Mnoge je moja mačkica proslavila, mene je ukanalila. Napravila sam zvezde od svih njih, a sebe sam upropastila.

Šta se dešava sa Lunom? Da li si joj poverovala da nije poslala poruku u kojoj je rekla da te stigla karma?

- Ne znam šta da kažem. Ona kaže da joj je neko to smestio i da ona sa tim nema veze. Neki drugi kažu da jeste ona, ali da se sada pere. Nemam nameru da se time bavim. Poverovala sam joj da joj je žao.

Da li ti je zamerila što si rekla da ne zna da peva i da nikad neće biti pevačica?

- To je moje mišljenje. Mene je voditelj pitao šta mislim o pesmi i o njenom budućem pozivu. Rekla sam da je ona za scenu rođena, da ima pojavu i da treba da se bavi nekim javnim pozivom. Rekla sam i da odlično igra i da super izgleda. Međutim, smešno je da pričamo o njenom pevanju. Ako sam po nečemu poznata, osim po ovim glupostima rijalitiju, to je glas. Kao dobar pevač, mogu da pohvalim samo dobro pevanje. A ona ne peva dobro.

Da li ti je zamerila?

- Ne znam i, iskrena da budem, ne interesuje me. Nisam je vređala, niti bilo šta loše o njoj rekla. Možda će vreme da demantuje i mene i sve one koje misle kao ja, ko zna…

Janjuš te je podržao u drugoj sezoni Zadruge. Hoćeš li ti njega u trećoj?

- Nisam znala da ulazi! Super! Naravno da hoću. Janjuš je moj brat.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Vip

Povezane vesti:


>