Lepota

Ljubav

Kosa: Četiri nijanse koje će biti HIT ove jeseni!

Ako pitate frizere, jednobojna kosa je van trenda, na scenu stupaju zanimljivije nijanse! Četiri nijanse koje će biti HIT ove jeseni! Poželećete da i vi promenite boju kose!

Kosa: Četiri nijanse koje će biti HIT ove jeseni! InstagramSa promenom godišnjih doba na red dođu i novi trendovi kada je bojenje kose u pitanju. Ovog leta dominante su bile sve nijanse braon boje.

Sa hladnijim danima dolaze nam zanimljivi trendovi. Frizeri su jednoglasni, jednobojno toniranje kose nije u trendu. Ove sezone parola je što šarenije i zanimljivije to bolje. Osim što izgledaju zanimljivo, nove boje imaju i zanimljiva imena.

Stručnjaci objašnjavaju da su svetliji pramenovi kao okvir lica na najjednostavniji način našoj kosi dodaju novu dimenziju, a ne menja se drastično. Nekoliko nijansi svjetliji pramenovi uz lice skreću pažnju na oči, usne i osmeh. Osim toga, uz njih ćete zadržati i nešto od leta i tokom jesenjih dana.


Boja šampinjona

Radi se o boji s puno tonova i podtonova, od pepeljaste do sasvim svetle boje prerezanog šampinjona. Ovo je odlična prelazna nijansa, negde između svetlo smeđe i tamnije plave kose sa malo pepeljasto plave. Idealna je za prirodne plavuše koje su vremenom potamnile ili za prirodne brinete koje žele polako da idu ka plavoj kosi.


Kolač od breskve

Ova boja nadahnuta dezertom ima u sebi zlatnih i bakarnih nijansi na podlozi tople boje vanile. Ovo vešto kombinovanje tonova i podotonova daje kosi bujnost i laka je za održavanje jer se izrastak ne primeti odmah.


Čokolada sa čilijem

ko želite dodatno da začinite svoj život, najbolje je da počnete sa kosom. Ako i dalje priželjkujete toplinu letnjeg sunca, možda ova nijansa može pomoći.


Boja brusnice

Nijanse rubina i mahagonija koje se presijavaju na kosi sa nekoliko tonova ciklame, će definitivno svi primetiti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>