Region

Svet

Jelena Karleuša tužna otišla na nastup u Vrnjačku Banju!

Jelena Karleuša danas slavi 41. rođendan, a sinoć je ovaj dan dočekala na bini. Pevačica je tužna otišla na nastup u Vrnjačku Banju! Pre dolaska ona je i napislala koliko joj je ovaj rođendan uopšte ne slavi...

Jelena Karleuša tužna otišla na nastup u Vrnjačku Banju! Screenshoot/InstagramIako je "teška srca" otišla na nastup u Vrnjačku Banju obzirom na to da joj je ovaj rođendan tužan, jer ga prvi put slavi bez svoje majke Divne Karleuše koja je preminula početkom marta ove godine, Jelena se ipak pojavila pred publikom.

Pre dolaska ona je i napislala koliko joj je ovaj rođendan uopšte ne slavi:

"Vidimo se večeras u Vrnjačkoj Banji. Sa vama dočekujem i rođendan. Je*em ti rođendan."Iako nevoljno, Jelena Karleuša je ipak otišla na nastup u Vrnjačku Banju, a tamo ju je dočekalo neslućeno iznenađenje. Naime, publika je uglas zapevala "Divan dan" uz samo jednu ružu koja je pevačicu sačelala na bini i rođendansku tortu.


 

Ceca Ražnatović šokirana posle pucnjave na Maju Berović!

Karleuša je samo spustila glavu pred publikom i izgledalo je da ovakav rođendanski doček nije očekivala. Ipak, uspela je i da održi nastup kojim su njeni fanovi bili oduševljeni. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>