Region

Svet

Loco Dice stiže na Lovefest Fire u Beograd!

Miljenik klabera iz regiona Loco Dice stiže na Lovefest Fire u Beograd 5. oktobra! Prodaja ograničenog broja ulaznica po specijalnoj ceni je planula!

Loco Dice stiže na Lovefest Fire u Beograd! Promo



Samo osam meseci posle nastupa za pamćenje koje je Loco Dice imao pred publikom Lovefest Fire-a u Beogradu, jedan od najpopularnijih izvođača na planeti ponovo dolazi u Beograd. 

Na zahtev brojnih fanova čuveni Loco Dice 5. oktobra stiže u beogradski Hagar, a prodaja ograničenog broja ulaznica po specijalnoj ceni je planula. Regular karte po promotivnoj ceni od 800 dinara, kao i VIP ulaznice po specijalnoj ceni od 1.200 dinara mogle su se kupiti putem sajta Lovefesta, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i tickets.rs (bivši Eventim), a prodaja je trajala samo osam sati. 

Prema rečima organizatora, društvene mreže su se usijale od pitanja kada počinje prodaja karata, pa je prva ograničena serija ulaznica planula. Inače, nastup Loco Dice-a u beogradskom Hangaru je ujedno i veliki uvod u ono što nas sve čeka na Lovefestu 2020. godine, za koji se već sada šuška da će biti spektakularan i drugačiji od svega što je publika do sada imala prilike da vidi. 

Miljenik klabera iz regiona Loco Dice 5. oktobra donosi potpuno sveža muzička izdanja, a uz njega će na velikoj Fire bini nastupiti i Dejan Milićević i Nikola Vemić. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>