Svet

Region

Misteriozna smrt ruske Plejboj zečice! Žana Raskazova preminula pred prijateljima!

Popularna manekenka i bivši plejboj model Žana Raskazova iznenada je preminula nakon što se srušila na pod pred svojim prijateljima. Misteriozna smrt ruske Plejboj zečice! Imala je samo 29. godina.

Misteriozna smrt ruske Plejboj zečice! Žana Raskazova preminula pred prijateljima! Screenshoot/InstagramRuska policija istražuje smrt ove lepotice, a spekuliše se da bi uzrok mogao da bude kombinovanje nekoliko lekovoa koji ne smeju da se piju u isto vreme. Zvaničan izveštaj još nije objavljen.

Jedan od njenih prijatelja koji je bio sa manekenkom kad je preminula otkrio je za ruske medije da je Žana danima pred smrt izlazila i opijala se.

On je još dodao da je u privatnoj klinici manekenka primila detoks tretman, on sumnja da lekar nije bio obavešten o tome da ona pije paletu različitih lekova.

Kako je ispričao, ova lepotica je posle primljene infuzije prvobitno zaspala, ali ju je on probudio kada je shvatio da neobično diše. Ona je tad ustala, krenula ka kuhinji, a potom je počela da se guši i srušila se na pod.Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Ova dama tokom karijere krasila je naslovne strane časopisa "Playboy" i "FHM", a pored toga radila je i kao DJ po poznatim moskovskim klubovima. Takođe, bila je veoma uticajna i na društvenim mrežama gde ju je pratilo više od 800 hiljada ljudi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo


>