Region

Svet

Aca Lukas i Jelena Karleuša u ratu! Branio sam te kada si cvilela...

Aca Lukas i Jelena Karleuša u ratu! Branio sam te kada si cvilela ko Damjanov Zelenko kad ti se Vranješ us*o u život! Aca Lukas upustio se u rat sa donedavnom prijateljicom Jelenom Karleušom koja je na Instagramu brutalno isprozivala Svetlanu Cecu Ražnatović i njenu decu. 

Aca Lukas i Jelena Karleuša u ratu! Branio sam te kada si cvilela... InstagramJelena Karleuša je prozvala prvo sve koji su došli na rođendansku žurku, a pošto joj je Aca Lukas odbrusio, ponovo se JK oglasila tražeći da joj se Aco izvini i udarajući najniže na Cecinu ćerku Anastasiju, nazivajući je mutavom zgaženom mačkom. Naime, Karleuša je na društvenoj mreži potkačila biznismena Dragoslava Ilića koji je u Srbiju došao kako bi proslavio rođendan, a odmah joj je na isti način odbrusio Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju. 

"Izvini, Rusijo što je ova samozvana "genijalka" sebe uporedila sa tobom! Oduvek si bila nerealna i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sređujem u hodu! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vređaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali", napisao je u svojoj prepisci Lukas, pa dodao da ne misli da vređa on nju, ali da neće dozvoliti da bilo ko vređa njegove prijatelje. 

"Nemam nameru da te vređam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, stao u tvoju odbranu, kada si, gospođo, sa mozgom od 300 na sat, cvilela kao Damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom turbo mozgu pa ti se usrao u život!

Dakle, pusti mene, i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako, da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume za koje si sama kriva! I prestani da vređaš sve okolo, jer si zaista smešna! A biću i konkretan: kada sam stao iza tebe u tvom sranju sa Vranješom, ni Ceca niti bilo ko mi nije rekao nista loše, zato što sam to uradio! I ja bih to uradio ponovo! Ali ću ti reći i ovo: ružno je, bedno je, i jadno je, vređati decu, nečiju decu, tako ružno i bezočno, kao što ti vređaš Cecinu decu! Treba da te bude sramota! Sad si se opet “razgoropadila” pošto misliš da si jaka! Pa dobro “ Rusijo “ostani u tom ubeđenju, dodaj gas tom tvom genijalnom mozgu, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! Ušla si u jednosmernu! Zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A ja ću svojom biciklom da nastavim..... Pa možda obiđem i celu Rusiju..... Biciklom! O kakvim kriminalcima ti pišeš i pričaš, kada ih niko u svom “ljubavnom cv - ju", nema više od tebe! Hoćeš da nabrajam... ? Fuj!!!Posle višesatnog prepucavanja na Instagramu, konačno Aca Lukas je Jeleni Karleuši javno rekao da je njen "bivši prijatelj", a ona mu je poručila da ga ostavlja "prijateljima" i da nije mogla ništa gore od toga da mu uradi.

- Teško tebi, moja Jeco, sa takvim ogromnim mozgom! Pozdrav, ovoga puta definitivno tvoj bivši prijatelj, mali Aca Lukas! P.S. Izvini, slučajno ti odgovorih!

Ponovo očekivano, nekoliko minuta kasnije, Jelena mu je odgovorila.

Evo i njenog kompletnog odgovora:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>