Region

Svet

Dobio je reči jezive pesme u vezi ubistva pevačice Jelene Marjanović!

Nenad Šipka, jedan od ključnih ljudi u rešavanju ubistva Jelene Marjanović dobio je neobičnu poruku, reči jezive pesme u vezi ubistva pevačice. Bez komentara, samo hvala autoru, napisao je on ispod objave.

Dobio je reči jezive pesme u vezi ubistva pevačice Jelene Marjanović! Screenshoot/InstagramNenad Šipka je objavio pesmu koja je napisana njemu, a koja mu je poslata u poruci. On je objavio pesmu koja je napisana njemu, a koja mu je poslata u poruci. On je inače je u jednoj emisiji pre par meseci otkrio zašto ga nije bilo pola godine u medijima:

" Zato što je slučaj ubistva Jelene Marjanović već postao jedna farsa o kojoj ja više ne želim da učestvujem jer ipak smatram da je moja ekipa koja je radila na tom slučaju i stručnjaci i veštaci i forenzičari da bih se kroz medije upuštao u priče sa koje kojim nazovi stručnjacima koji su niti iz te oblasti niti su posetili sud niti znaju materiju...Bez obzira na sve mi još uvek imamo važeći ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku kada nas je angažovala imala status oštećene... Mi smo spremni da se vratimo i branimo interese porodice Krsmanović vezano za ubistvo njihove rođake... Inače, slučaj je već završen samo javnost još ne zna pa ubistvo se desilo na nasipu ubica je nepoznat . Ovde sam gostovao pre jedno godinu dana kada sam rekao da će pasti optužnica svi su mi se smejali... Ovo je jedinstven slučaj u istoriji pravosuđa Srbije da je osumnjičeni za teško ubistvo na slobodi i da se brani sa slobode. zato što nemaju dokaza da je on izvršio delo, zato što su ostali na nasipu. Na nasipu niko nije ubio Jelenu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>