Region

Svet

Dragana Mirković ponosna! Njenu pesmu - Zamena, podelio Van Dam!

Dragana Mirković ponosna i srećna! Njenu pesmu "Zamena", podelio je na Žan Klod Van Dam na svojoj Facebook stranici! Pogledajte šta je napisao i kakvi su tek komentari usledili...

Dragana Mirković ponosna! Njenu pesmu - Zamena, podelio Van Dam! Screenshoot/InstagramSvetska glumačka zvezda Žan Klod Van Dam (Jean-Claude Van Damme) uspeo je da zapali internet podelivši na svojoj fejsbuk stranici spot sa novim hitom Dragane Mirković "Zamena".

“Draga Dragana, ponosan sam da predstavim ovaj sjajni video sa tvojim divnim glasom. Šaljem ljubav tebi, Balkanu, celom svetu i tvom suprugu Toniju”- napisao je holivudski superstar koga prati preko 17 miliona ljudi i izazvao salvu komentara iz čitavog sveta.

“Objasnila je amerikancima šta je muzika”,
 “Zvuči odlično, iako ne razumem o čemu peva”,
 “Divan izbor, čestitam”,
 “Jako mi se dopada, moram da potražim druge njene pesme”
- samo su neki od stotina komentara koje su fanovi sa svih meridijana ostavili svom idolu, a pesma je skupila oko tri hiljade lajkova odmah po objavljivanju.

“Hvala ti dragi prijatelju, učinio si me ponosnom i srećnom. Hvala tvojom fanovima na divnim komentarima”- napisala je Dragana i podelila objavu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>