TV Show

Parovi

Baka Prase u kvizu Slagalica! (VIDEO)

Popularni Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u kvizu "Slagalica". U jučerašnjoj epizodi popularnog kviza, koja je emitovana 11. avgusta, konačno rešenje prve asocijacije u igri "Asocijacije" bilo je "Prase", a rešenje kolone "B" bilo je "Baka".

Baka Prase u kvizu Slagalica! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Rođen je 16. septembra 1996. godine u Beogradu. Nakon neuspelog pokušaja da upiše muzičku akademiju, otvara nalog i počinje sa strimovanjem na sajtu Tvič, a 27. decembra 2015. godine otvorio je jutjub kanal Baka Prase. Strastveni je gejmer čija je omiljena igra Liga legendi koju je igrao i profesionalno kao top-lejner za Kliktek. Omiljena gejming platforma mu je Gejm planet. Pored glavnog ima i jutjub kanale Baka Prejzi Baka Sepra.

Najpopularnije pesme su mu Balkanska scena koja na Jutjubu ima više od 14 miliona pregleda i Bleja u Turskoj koja je objavljena početkom juna 2018. godine i ima više od 8 miliona pregleda. Objavio je singl "Hej, hej", a pesme "Autotjun", "Godina" i "Pariz" u produkciji IDJTunes-a. Otac mu je sveštenik Nenad Ilić. 

U maju 2019. godine donirao je 170.000 dinara veslačima Crvene zvezde, kako bi mogli da otputuju na Evropsko prvenstvo, a sada je završio u slagalici:

- Morsko prase, popularni Jutjuber Bogdan Ilić - Baka Prase, bodljikavo prase i basna "Tri praseta" - obrazložila je konačno rešenje voditeljka Milica Gacin.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>