Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović: Zlata Đurković brija čelo i ima vudu lutku! (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević je u sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio Vladimira Tomovića koji je svojim učešćem od mesec dana ostavio veliki pečat u rijaliti programu "Zadruga 2". Crnogorac je i te kako bio raspoložen da odgovori na sva pitanja koja zanimaju milionski auditorijum, a tema je bila naravno i Zlata Đurković za koju je između ostalog rekao da brije čelo i da ima njegovu vudu lutku.

Vladimir Tomović: Zlata Đurković brija čelo i ima vudu lutku! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Uključila se jedna gledateljka koju je zanimalo da Vladimir ispriča svoju stranu priče o odnosu sa Zlatom Đurković, za koju je Vladimir Tomović istakao da je bila zaljubljena u njega:

"Olja Bajrami je nešto pričala, ja sam rekao Staniji da mi velika nužda krene kada Zlata počne da priča. Od prvog dana kad sam ušao ona je blenula u mene. Ona je tada meni rekla: "Baš te je lepo majka vaspitala." Ja sam njoj rekao ako ti nastaviš da spominješ moju majku, spomenuću ja tebi od najmlađeg do najstarijeg. Javno joj poručujem da može da mi se javi i dođe ovde ispred zgrade i da me pita šta god je interesuje. Ona je trčala za mnom od prvog dana. Ja njoj porodicu nikad nisam opsovao. Ona je nikakav čovek, mnogo laže i spletkari. O njoj imam loše mišljenje kao čoveku, folirantu, koji je tamo glumio kauboja, a nije niko i ništa."

Vladimir je jednom prilikom izjavio da ga Zlata prati i da je u rijalitiju stalno gledala u njega od jutra do mraka. Pohvalio je u emisiji njen glas, a zatim izjavio da je zatekao kako brija čelo:

"Ima tu nešto što joj raste."

Pogledajte šta je još Vladimir o njoj ispričao.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>