Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović: Stanija ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično!

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita", gost je bio Vladimir Tomović koji je u rijaliti programu "Zadruga 2" uplovio u ljubavnu romansu sa starletom Stanijom Dobrojević, zbog čega se izgleda "debelo" pokajao. Stanija ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično!

Vladimir Tomović: Stanija ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično! Screenshoot/InstagramVladimir Tomović je pričao o svemu sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, a nakon odgledanog snimka na kome su prikazane ljubavne igrice Stanije i Tomovića, on je dao svoj komentar da ga više to ne dotiče:

"Ja sam verovatno konzervativniji od većine njenih momaka. Smetalo mi je mnogo toga kod nje. Obe bradavice ceo dan oči da mi iskopaju. To mi je smetalo. Mislio sam da je drugačija, makar je takva bila u početku, a onda sam shvatio da je njoj sve rijaliti. Ona ne može da ima prijatelja."

Voditelj ga je podsetio da su Stanija i Marijana najbolje rijaliti prijateljice, nakon čega je Tomović osuo drvlje i kamenje po Zonjićevoj:

"Skakalo je tamo 10 ljudi na nju, igrali su sa njom "eci peci pec". Šljam ljudski. Taman će biti dobre prijateljice" - ispričao je Tomović, a onda se ponovo osvrnuo na odnos koji je imao sa Stanijom.

"Možda bi on (Marko Marković) kukavac ustao da je brani, ali je dobro za rijaliti da on nju ne brani i da se Stanija svađa. To je taj njihov dogovor, oni su se slizali. Ja sam nju branio, niko nije smeo da je takne. Ona ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično. Radi samo ono što njoj odgovara" - dodao je Vladimir.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>