Region

Svet

Tamara Dragičević otkrila pol bebe, a evo ko je birao ime!

Glumački i bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina uskoro će postati roditelji po drugi put. Tamara Dragičević otkrila pol bebe, a evo ko je birao ime!

Tamara Dragičević otkrila pol bebe, a evo ko je birao ime! Screenshoot/Instagram



 Mlada glumica Tamara Dragičević broji sitno do porođaja, a pored ćerke Staše koja ima dve i po godine, ovih dana će njihova porodica dobiti još jednog člana.

"Spremna sam za porođaj, nema panike. Sve je super"- kroz osmeh kaže Tamara, a na pitanje da li se boji da će mezimica Staša biti ljubomorna ističe:

"Stiže joj brat pa ćemo videti kako će Staša da reaguje. Mislim da će biti divno!"

Tamara nije želela da otkrije ime koje će beba dobiti, ali je priznala da nije ćerka bila ta koja je birala već Petar i ona.

Osim ulogama na filmu i u pozorištu, glumica je posvećena ulozi majke, iako priznaje da je plaši vreme u kojem će odrastati njena deca jer su vrednosti poljuljane.

"Izvesti dete na pravi put zahteva mnogo pažnje, strpljenja i razumevanja. Potrbno je provoditi kvalitetno vreme sa njima i da je to odvojeno vreme samo za njih. Otežava nam dodatno ovo vreme poljuljanih vrednosti. Inače, ne pričam puno o privatnom životu, kada bih želela o tome da govorim vodila bih blog, ali dobro je čuti dobar savet. Ne volim da pričam u principu o majčinstvu jer svako ima svoje principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe"- tvrdi glumica.

Tamara je svesna da je ona kao javna ličnost uzor mnogim mladima:

"Zato je bitno poslati pravu poruku i zato sam ponosna na moje kolege i moju generaciju jer mislim da pametno vodimo svoj život i karijere. Mislim da je dobro kome god da smo uzori. Ne bi mi bilo teško čak i da se odazovem u školama i da mladima prenesem svoje mišljenje. Moramo se prilagoditi ovom vrmenu, kakvo je takvo je, revolucija svega što nam se dogodilo u poslednjih 20 godina. Bitno je da mladi čuju i drugo mišljenje"- smatra Dragičevićeva.

Osim što je bila aktivna do devetog meseca u svom poslu, ona sa sestrom dizajnira i odeću za decu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pulsonline

Povezane vesti:


>