Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Nedostaje mi otac svakog dana!

Anastasija Ražnatović nikada nije krila koliko je vezana za majku Cecu, sa kojom razgovara kao sa najboljom drugaricom. Što je starija i zrelija, kako se navodi, sve su ređe i nekadašnje sitne čarke sa bratom Veljkom, koji je oduvek zaštitnički nastrojen prema njoj, a o pokojnom ocu kaže: Nedostaje mi otac svakog dana!

Anastasija Ražnatović: Nedostaje mi otac svakog dana! Screenshoot/InstagramAnastasija Ražnatović je za punoletsvo dobila od majke minđuše koje je otac za nju odabrao još kada se rodila:

"Nedostaje mi svakog dana. Ne mogu da izdvojim neku posebnu situaciju niti mislim da treba nešto da se dogodi da bi mi falio onaj kog sam volela i izgubila. Vreme nije lek za takve stvari, samo se navikneš i naučiš da živiš sa tim. Veljko i ja smo od malih nogu pod lupom javnosti, tako da nam to zaista nije nikakav teret. Tako smo naviknuti, radimo sve što i naši vršnjaci. Jedina razlika je što nas ljudi prepoznaju na ulici ili što, recimo, naša slika iz provoda završi u novinama, a ne samo na društvenim mrežama."
 

Aca Živanović šokirao sve: Prostitucija, droga, razvod, abortus...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic Žena

Povezane vesti:


>