Svet

Region

Preminula Rusi Tejlor čiji glas stoji iza najviše Dizni likova! (VIDEO)

Bila je Mini Maus, baka od Pokahontas, Pepeljugina zla sestra, ali i dobra vila, kao i lik iz "Simpsonovih"... Preminula žena čiji glas stoji iza najviše Dizni likova! Rusi Tejlor je davala glas Mini Maus, više od 30 godina, a čelnici Diznija su se oprostili i zahvalili joj na svemu.

Preminula Rusi Tejlor čiji glas stoji iza najviše Dizni likova! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Generalni direktor Diznija, Bob Ajger u zvaničnom saopštenju je napisao:

"Mini Maus je izgubila svoj glas zbog smrti Rusi Tejlor. Više od 30 godina, Mini i Rusi su radile zajedno da bi zabavile milione ljudi širom sveta - partnerstvo koje napravilo od Mini svetsku ikonu, a od Rusi Diznijevu legendu obožavanu od strane fanova. Zahvalni smo zbog Rusinog talenta, kao i ogromnoj radosti koju je uvek nosila sa sobom. Bila je privilegija poznavati je i raditi sa njom."

Iako je bila najpoznatija zbog glasa koji je davala za Mini Maus, Rusi je takođe davala glas u seriji "Simpsonovi" za lik Martina Princa, ali je bila i Pepeljugina zla sestra, kao i dobra vila. Takođe je davala glas za žalosnu vrbu, koja je bila baka od Pokahontas. Njen glas je oživljavao i likove iz animirane serije "Ducktales" za Hjuija, Djuija i Luija.

Rusi Tejlor je bila 18 godina u braku sa Vejnom Alvinom, koji je davao glas Mikiju Mausu. Nakon što je on preminuo 2009. godine, nije se više udavala. Karijeru je započela 1980. godine.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>