Region

Svet

Teodora Džehverović smuvala bivšeg dečka Kije Kockar! Rat na pomolu!

Rijaliti zvezda i pevačica Teodora Džehverović od kako je izašla iz rijalitija "Zadruga" i raskinula sa Anđeom Rankovićem, krije svoj ljubavni život. Ipak, neke informacije su se pojavile! Naime, pevačica je smuvala bivšeg dečka Kije Kockar! Da li je to novi estradni rat na pomolu?!

Teodora Džehverović smuvala bivšeg dečka Kije Kockar! Rat na pomolu! Instagram


 
Teodora Džehverović se navodno sa Kijinim bivšim dečkom viđa mesecima, radi se o Stefanu Kariću! Izvor blizak pevačici navodi da je dobro poznato da Teodora ne podnosi Kiju, a sada je jasno i zbog čega:

"Do sada je uvek izmišljala razloge zbog kojih ne priča sa Kockarevom. Teodora zna da Kija ima brojne fanove i neće da započinje medijski fajt, ali je privatno ne podnosi."

Izvor još tvrdi da su Teodora i Stefan nedelju proveli zajedno:

"Teodora je prošle nedelje nastupala u Budvi, a Karić je sve vreme bio uz nju. Danju su uživali u hotelu i na plaži, a uveče bi ona otišla na nastup. Do tada su vodili računa o svakom koraku, pošto ne žele da se sazna da su zajedno. Međutim, jedno veče se Karić sa društvom opustio, pa je otišao na Teodorin nastup."

"Dok je nastupala, Stefan ju je pola sata snimao i hvalio njen izgled. Džehverovićka nije mogla da sakrije emocije, pa se često okretala prema njemu, smeškala mu se i slala mu poljupce. Jasno se videlo koliko su zaljubljeni. Na pauzi je sela za njegov sto, gde su se trudili da budu primećeni" - kaže izvor.

Teodora Džehverović je pre izvesnog vremena izjavila da je zaljubljena, ali da ne želi da se sazna o kome je reč, kako ne bi došlo do nekih bespotrebnih problema.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>