Region

Svet

Tropiko bend premijera! Pesma i spot - Cigareta! (VIDEO)

 Tropiko bend premijera! Pesma i spot "Cigareta" će sasvim sigurno biti hit ovog leta, a sudeći po ostalim njihovim pesmama i mnogo, mnogo duže!

Tropiko bend premijera! Pesma i spot - Cigareta! (VIDEO) Instagram




Koračajući kroz masu bendova i solo izvođača 2011. godine oni donose odluku da snime spot za pesmu “Misliću na tebe” u kome ce glavnu ulogu igrati Vuk Kostić, glumac koji je jedan od najpopularnijih na ovim prostorima. Za samo 15 dana, ova pesma ima milion i po preglada na internetu, brzo postaje hit i samo dokazuje da kvalitet pobeđuje.

Njihov treći album ugledao je svetlost dana 2011. Godine. Sa njega se najviše izdvojila pesma “Zauvek tvoj” koja i dan danas važi za miljenicu publike i jednu od njihovih najslušanijih pesama.

24. oktobra 2012. Godine, "Tropico bend" zakazuje svoj prvi solistički koncert u Sava centru.

Dok su se utisci iz prepunog Sava centra sumirali, momci su predano radili na svom 4. studijskom albumu “Tropico bend 4” koji je ugledao svetlost dana u junu 2013. godine. “Sve moje zore”, “Lažu te”, “Paranoja”, “Ciao Bella” su samo neke pesme koje su se izdvojile sa ovog albuma i izazvale sjajne rekaicje kod publike. Upravo ove reakcije su bile podsticaj momcima da zakažu svoj drugi solistički koncert, a od tada se nižu sve sami hitovi.

Nema sumnje da će i pesma "Cigareta" veoma brzo naći put do slušalaca. Pa poslušajte je!

Muzika: Dragan Brajovic Braja ,Aleksandar Cvetkovic
Tekst: Dragan Brajovic Braja
Aranzman: Marco Tropico


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>